25 septembrie 2020

Bitter

Fletcher lansează o nouă versiune a piesei „Bitter”, în colaborare cu Trevor Daniel. Dacă în luna mai 2020, frumoasa artistă Fletcher colabora cu Kito pentru single-ul „Bitter”, la câteva luni distanță artista lansează versiunea piesei alături de Trevor Daniel.Piesa a fost produsă în timpul carantinei, prin telefon, și este compusă de către Fletcher, Kito și Mary Weitz, în urmă cu câteva luni.

Track-ul „Bitter” este lansat după EP-ul de debut a lui Fletcher – „You Ruined New York City for Me”, care a inclus și super-hitul „Undrunk”, care a stat timp de câteva săptămâni în topul Billboard Hot 100 și a ajuns pe primul loc în topul Spotify Viral.

Recent, Fletcher a colaborat cu Niall Horan pentru o versiune cover a piesei „Lover” a lui Taylor Swift, care a stârnit numeroase reacții pozitive din partea presei, dar și din partea lui Taylor.

Originară din New Jersey, unde și-a cultivat pasiunea pentru muzică, Fletcher a absolvit „Institutul de Muzică Clive Davis” din New York. De-a lungul timpului a fost invitată pe scenele unor festivaluri importante din lume precum The iHeartRadio Music Festival, Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful etc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook