28 decembrie 2021

Estas Tu (Darling)

Alessiah a început anul 2021 cu melodia „Darling”, iar acum, la finalul anului, lansează o versiune inedită a piesei, alături de ATL, un artist originar din Mexic, și anume „Estas Tu (Darling)”.Noua variantă a piesei conține versuri în limba spaniolă de la ATL, dar și o parte în limba spaniolă de la Alessiah, fiind prima dată când tânăra artistă din România aduce în cântecele ei o nouă limba străină.

Alessiah a declarat:

Eu și ATL sperăm să vă bucurați de această piesă! I’m happy! Acest cântec vorbește despre doi îndrăgostiți din țări diferite care s-au cunoscut unul pe celălalt și, chiar dacă vorbesc două limbi diferite, reușesc totuși să strălucească împreună! Sperăm că vă place la fel de mult că nouă! Să sărbătorim dragostea astăzi.

ATL a adăugat:

În toată carieră mea am fost întotdeauna încântat să colaborez cu artiști din întreaga lume, am făcut deja muzică cu prieteni din SUA, Spania, Brazilia, Guatemala, Puerto Rico, Columbia și Franța. Este uimitor pentru mine să fi întâlnit pe cineva din România la fel de talentat că Alessiah. Sunt un mare fan al piesei originale de când mi-a fost prezentată, așa că da, această este specială!

O melodie cu un ritm uptempo, energică și perfectă pentru a intra în mood-ul de petrecere, piesa „Estas Tu (Darling)” este compusă de către Sorin Seniuc, Ionuț Catană, Alexandra Ţîrţîrău și Alessiah și a fost produsă de către Ionuț Catană.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook