1 septembrie 2020

Love Me

„Love Me” este o poveste relatată de talentata Alessiah, care poate fi o analogie la marea ei iubire, muzica. Melodia reprezintă o mie de amintiri, un singur vis, emoții nenumărate și o poveste despre fiorii cei mai puternici ai dragostei.Muncă, determinare, pasiune, dar și consecvență, acestea sunt atributele care o definesc pe tânăra artistă. „Love Me” este a treia piesă lansată de către Alessiah anul acesta, pentru care a colaborat cu aceeași echipă, a lucrat alături de Vanotek și Minelli la compunerea piesei și de Anton San la realizarea videoclipului. Videoclipul piesei „Love Me” a fost filmat în Grecia și surprinde exact afinitatea artistei pentru vară, natură, pentru relaxare și pozitivism.

După cum spun și versurile, „But every time I find a destination”, iubirea pentru muzica a făcut-o pe Alessiah să treacă peste timidități și să împartă emoții pozitive prin melodiile lansate, asigurându-se ca destinația rămâne cea mai importantă.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook