19 iulie 2019

Give Me Love

Roxana Cozma lansează single-ul și videoclipul „Give Me Love”, în colaborare cu Pacha Man. La nici 16 ani, Roxana Cozma se anunță a fi una dintre vocile de senzație din muzica românească. Piesa „Give Me Love” este compusă de Costi Ioniță, iar videoclipului a fost filmat în regia lui Alex Ceaușu.În 2018, Roxana Cozma a participat la „Mamaia copiilor”. O abonată la premii de o asemenea amploare la nivel de adolescenți, puștoaica a impresionat spectatorii și în special, juriul cu prestațiile ei vocale la secțiunea Creație, dar și la Interpretare. Drept dovadă, Roxana a câștigat două premii: primul loc la secțiunea Interpretare și locul al doilea la Creație, cu melodia „Marea iubire”, compusă de cunoscutul Ovi Jacobsen. 

Cântăreața a urcat deja pe scenă alături de nume cunoscute precum Gheorghe Zamfir, Francesco Napoli, Nyanda sau Keo, alături de care a lansat și o piesă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook