8 iunie 2022

Gotta Give Me

Saco și Sebastiën întâmpină vara cu hitul „Gotta Give Me”.Iubitorii de muzică din întreaga lume se bucură de această colaborare dintre Saco și Sebastiën, după ce prima lor piesă a fost foarte populară în 2020.

„Take Me Home” este cel mai de succes single al lui Saco de până acum și a fost prezentat la Vocea Olandei, unde a concurat cântărețul Sebastiën. Cu „Gotta Give Me”, duo-ul olandez oferă o altă melodie pop dance cu tematică tropicală, perfecta pentru vară.

Coen van Hessen, cunoscut profesional ca Saco, este un DJ, cântăreț și producător olandez din Utrecht. Fascinat de muzica electronică, a început ca DJ în 2003, la vârsta de 11 ani. La 18 ani a început să cânte și să scrie melodii pentru trupa sa, dar din cauza altor interese și a studiului său de medicină, a decis să-și pună cariera de artist în așteptare. Cu toate acestea, după ce a terminat facultatea de medicină, Saco a început să-și producă din nou propriile cântece.

Sebastiën este un cântăreț olandez și concurent de două ori în sezonul 8 și 11 la Vocea Olandei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook