18 ianuarie 2021

Your Love (9pm)

ATB, Topic și A7S celebrează aniversarea a 23 ani de când a fost lansat hitul „9pm (Till I Come)”. Astfel, ATB, DJ-ul german cu o carieră impresionantă, colaborează cu Topic și A7S pentru single-ul „Your Love (9pm)”. O versiune modernă pentru hitul de platină, „9pm (Till I Come)”, lansat de către ATB în 1998, „Your Love (9pm)” este primul remake oficial lansat de către DJ-ul trance.



Cei doi artiști, ATB și Topic, au lucrat împreună într-un studio din Germania, iar cu A7S s-au întâlnit prin intermediul unui video call.

ATB explică:

De-a lungul ultimilor 20 de ani, am primit foarte multe cereri pentru colaborări, remake-uri sau cover-uri pentru cântecul „9m (Till I Come)”, dar, din păcate, am fost nevoit să le refuz pentru că nu au sunat ok. Ulterior am ascultat piesa „Breaking Me”, lansată de Topic și A7S, și am avut instant sentimentul că cele două sound-uri s-ar potrivi perfect.

Potrivită pentru generația TikTok, versiunea ATB & Topic prezintă și vocile ascendente ale lui A7S și o linie de bas puternică și energia trance care a făcut originalul special pentru ascultătorii din întreaga lume.

Topic spune:

„9pm (Till I Come)” este o melodie clasică dance absolut, pe care am auzit-o și iubit-o de când eram mic. Prin urmare, este o mare onoare să fiu primul care a reeditat această piesă, împreună cu ATB. Riff-ul tipic de chitară ATB, asociat cu sound-ul meu „melancolic dance dance” și vocea inconfundabilă a lui A7S sunt într-o simbioză perfectă!

Noul cântec succedă un an prolific pentru Topic și A7S. În 2020, cei doi au colaborat cu rapperul american Lil Baby, pentru single-ul „Why Do You Lie To Me”. La această piesă se adaugă și succesul obținut cu hitul „Breaking Me”.

Hitul incontestabil „9pm (Till I Come)” l-a propulsat pe DJ-ul și producătorul german, ATB, în topurile muzicale din întreaga lume, în 1998, devenind totodată prima piesă trance care ajunge pe primul loc în Marea Britanie. Single-ul de debut al lui ATB a ajuns și în topul Billboard, deschizând uși pentru muzica de gen. ATB și-a continuat parcursul în muzică printr-un șir impresionant de hituri, precum „Ecstasy”, „Let U Go”, „What About Us”, „Move On” sau „When It Ends It Starts Again”. Până în prezent, ATB a lansat 10 albume de studio, premiate cu multe discuri de aur și platină, fapt care îl poziționează de aproape două decenii în topul DJ-ilor din întreaga lume (conform DJ Mag Top 100).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook