22 decembrie 2021

Stay Down

Ne-Yo și Yung Bleu au lansat piesa „Stay Down”. Este al doilea single după „What If”, care a apărut acum câteva luni. „Stay Down” sunt 2 melodii, deoarece atunci când începe partea lui Yung Bleu, instrumentalul se schimbă complet.Starul R&B lucrează la următorul său album. Hit-ul „U 2 Luv” împreună cu Jeremih a fost lansat în 2020, iar de atunci Ne-Yo a mai lansat încă două piese. „Good Man”, cel mai recent proiect muzical al artistului, a fost lansat în 2018.

Recent, Ne-Yo a aniversat 15 ani de la lansarea albumului „In My Own Words”, care a conținut hit-urile „So Sick”, „When You’re Mad”, „Sexy Love” și „Stay”.

Ne-Yo este un cântăreț, compozitor, producător, dansator și actor american. Acesta a lansat 7 albume și a apărut în 22 de filme și emisiuni. A câștigat 3 premii Grammy pentru „Best R&B Song”, „Best Male R&B Vocal Performance” și „Best Contemporary R&B Album”, fiind nominalizat la alte categorii de 18 ori. Cele mai cunoscute piese ale artistului sunt „Closer”, „Miss Independent”, „So Sick”, „When You’re Mad”, „Sexy Love”, „Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)” și “Stay”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook