8 februarie 2022

Give Me The Future

Îmbrăcat cu referințe din filmele și literatura SF, jocuri video și realitate virtuală, noul album al lui Bastille, „Give Me The Future”, explorează un tărâm al minunilor, futurist, fără restricții – fiecare melodie este un peisaj de vis, dansabil, diferit, un loc în care poți călători înapoi și înainte în timp pentru a fi oricine, a face orice și îmbrățișează un nou val de tehnologie, care ne permite să ne pierdem în imaginația noastră.Este un album care preia ideea posibilităților nelimitate ale viitorului și călătorește peste tot, de la o plimbare plină de evadare pe înălțătorul „Thelma + Louise” – un omagiu adus celebrului film la cea de-a 20-a aniversare – până la New York-ul anilor 80. Veți auzi linii de bas disco, orchestre de sintetizatoare, chitare, gospel futurist, sunete de nave spațiale, corzi euforice, vocodere, casete, un cor și o mulțime de ritmuri. Piesa omonima, „Give Me The Future”, își înclină pălăria în fața lui Phil Collins și The Police, „Shut Off The Lights” este o scrisoare de dragoste sonoră către Graceland a lui Paul Simon, iar „Stay Awake” face referire către Daft Punk și Quincy Jones.

După ce au scris pentru alți artiști în ultimii ani, pentru prima dată pe un album Bastille, trupa a deschis ușa colaboratorilor. Deși produs în principal de Dan Smith și partenerul de producție, Mark Crew, trupa a lucrat și cu câțiva scriitori și producători pentru a extinde lumea. Cantecul „Distorted Light Beam” a fost co-scris și produs împreună cu Ryan Tedder (Adele, Paul McCartney, Taylor Swift), care a ajutat, de asemenea, în calitate de producător executiv al albumului. „Thelma + Louise”, „Stay Awake” și „Back To The Future” au fost scrise împreună cu legendarul compozitor Rami Yacoub („…Baby One More Time”, de Britney Spears sau albumul Chromatica al lui Lady Gaga). De asemenea, au lucrat cu scriitorii britanici Jonny Coffer, Plested și Dan Priddy pentru a da viață albumului.

TRACKLIST:
1. “Distorted Light Beam”
2. “Thelma + Louise”
3. “No Bad Days”
4. “Brave New World” (Interlude)
5. “Back To The Future”
6. “Plug In…”
7. “Promises” (by Riz Ahmed)
8. “Shut Off The Lights”
9. “Stay Awake?”
10. “Give Me The Future”
11. “Club 57”
12. “Total Dissociation” (Interlude)
13. “Future Holds” (feat. BIM)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook