19 februarie 2019

Crazy Love

Succesul înregistrat cu single-ul de debut, „Ask For It” i-a oferit trupei Future Animals – un duo danez, compus din Don Stefano și Rissi – certitudinea că munca susținută și stăruința sunt întotdeauna răsplătite, iar lucrul acesta a condus la momentul lansării unei piese secunde, „Crazy Love”, la sfârșitul lui noiembrie 2018.Cel mai recent single Future Animals, „Crazy Love” a fost scris în colaborare cu JRM, Lukas Graham, David Labrel și Pilo, cei mai apropiați prieteni și colaboratori ai trupei Future Animals.

Povestea single-ului este copleșitoare și familiară în egală măsură, redând o experiență prin care fiecare dintre noi am trecut. Future Animals declară:

Toată lumea l-a avut pe acela care a plecat departe. Atunci când nu știi cum să acționezi și faci tot posibilul, pari relaxat. Odată ce a plecat, acel moment nu poate fi luat înapoi.

Videoclipul piesei este unul jucăuș și emoționant, care urmărește povestea de dragoste dintre doi oameni atipici, întruchipați de Mani Love din seria „Harlem Globetrotters” și Brittney Guzman, o dansatoare cunoscută pentru aparițiile sale în spectacolele lui Miley Cyrus.

În trecut, trupa Future Animals a contribuit la scrierea a trei mari hit-uri: „Heaven” – piesa interpretată de cunoscuta Julia Michaels și regăsită pe colana sonoră a celebrei producții cinematografice, „Fifty Shades Freed”, dar și „7 Years” și „Love Someone” de la Lukas Graham. În momentul în care vine vorba despre viziune și ambiții muzicale, membrii trupei Future Animals își propun să fie cât se poate de relaxați și să se joace până în momentul în care dă naștere unor sunete complet noi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook