11 mai 2020

Take Me Home

În timp ce single-ul „Obsesii” urcă în topurile radiourilor și televiziunilor muzicale din România, poziționându-se in top 10, Alexandra Stan a pregătit o surpriză fanilor de pretutindeni și lansează o piesă cu versuri în limba engleză, „Take Me Home”.Melodia „Take Me Home” este lansată în varianta live, fiind ambalată într-un live session filmat în București, în urmă cu câteva luni și realizat de Cătălin Dardea. „Take Me Home” este o piesă compusă de către Alexandra Stan, alături de Liviu Teodorescu și iRonic Distors.

Într-un decor minimalist, alături de Mircea Steriu la chitară, Alexandra Stan ne introduce într-o stare de visare, în care ne lăsăm ghidați de muzică și versuri.

În urmă cu cateva săptămâni, Alexandra Stan a lansat EP-ul „Obsesii The Remixes”, cu 3 variante remixate de către AlbWho, Village și Nomad Music, dar și o variantă acustică a piesei „Obsesii”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook