11 mai 2020

Take Me Home

În timp ce single-ul „Obsesii” urcă în topurile radiourilor și televiziunilor muzicale din România, poziționându-se in top 10, Alexandra Stan a pregătit o surpriză fanilor de pretutindeni și lansează o piesă cu versuri în limba engleză, „Take Me Home”.Melodia „Take Me Home” este lansată în varianta live, fiind ambalată într-un live session filmat în București, în urmă cu câteva luni și realizat de Cătălin Dardea. „Take Me Home” este o piesă compusă de către Alexandra Stan, alături de Liviu Teodorescu și iRonic Distors.

Într-un decor minimalist, alături de Mircea Steriu la chitară, Alexandra Stan ne introduce într-o stare de visare, în care ne lăsăm ghidați de muzică și versuri.

În urmă cu cateva săptămâni, Alexandra Stan a lansat EP-ul „Obsesii The Remixes”, cu 3 variante remixate de către AlbWho, Village și Nomad Music, dar și o variantă acustică a piesei „Obsesii”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook