7 aprilie 2020

Obsesii

La câteva săptămâni de când a apărut single-ul „Obsesii”, care se clasează în top 10 radio & TV, Alexandra Stan lansează versiunea acustică a piesei. În plus, Alexandra a lansat trei remix-uri ale piesei, pentru care a colaborat cu AlbWho, Village și Nomad Music.



Într-un decor minimalist și alături de o formula inedită, cu doua viori, o viola, un violoncel si un pian maestuos, Alexandra Stan transmite emotia unei iubiri devenite o obsesie, fiind suprinsa in imagini de catre Catalin Dardea – regie, montaj si imagine.

Poezia vizuală și auditivă numită „Obsesii” a intrat în sufletele oamenilor imediat după lansare, dar și în topurile naționale ale radiourilor și televiziunilor muzicale.

Varianta acustică face parte din proiectul „The Remixes”, alături de trei remixuri ale piesei.

Pentru a realiza această variantă a piesei, Alexandra Stan a lucrat cu Marius Hristescu pentru partitură, inginerul de sunet Andrei Kerestely, Corina Gheorghe și Diana Ciudin la viori, Larisa Retegan la viola, Mihai Grigore la violoncel și Eliza Puchianu la pian.

Alexandra este singură artistă din România a cărei piesă, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook