7 februarie 2020

Obsesii

Alexandra Stan a lansat pe canalul său de YouTube videoclipul piesei „Obsesii”, fiind primul proiect lansat anul acesta de către artistă.Melodia „Obsesii” a fost compusă de Vlad Lucan și Alex Pelin, iar vibe-ul general pare să te conducă într-un univers personal, ce mizează pe imagini create de imaginatie. Bogdan Daragiu, regizorul videoclipului, transpune în alb-negru cele mai intense dorințe; imagini ce construiesc un univers magnetic, cu treceri de la lipsă la dorință și, mai apoi, la stare.

Dacă publicul a făcut obsesii pentru toate melodiile lansate de către Alexandra până în prezent, cu siguranță poezia vizuală și auditivă numită simplu „Obsesii” cucerește inimile fanilor de pretutindeni, chiar dacă are versuri în limba română. Spusă în cele mai frumoase metafore, cu versuri scrise de către Alex Pelin, piesa „Obsesii” aduce în prim plan ideea că iubirea poate deveni cea mai grea obsesie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook