12 mai 2022

Insecure

Alex Parker colaborează cu artista Milan Gavris şi a lansat videoclipul piesei „Insecure”, un proiect vizual ce ilustrează o poveste de dragoste cu „ups & downs”, dar şi cu multă aventură.



„Insecure” este a doua sa piesă de pe următorul EP, care este lansat în această vară și vine după succesul piesei „All This Love”. Piesa „Insecure” este compusă de catre Alex Parker, alături de Holy Moly, iar videoclipul piesei a fost filmat în Lisabona, Portugalia.

Alex Parker a declarat:

„Insecure” este o piesă inspirată dintr-o experienţă foarte intensă pe plan sentimental pe care am trăit-o cu un an în urmă. Am fost marcat deoarece totul a degenerat într-o zonă de posesivitate… un lucru frumos devenit foarte greoi si toxic din care nu ştiam cum să ies. Mi-am dat seama că totul a pornit din insecurităţi şi excese. Sunt super fericit că am reuşit să sintetizez toată energia de acolo în ceva bun, fiind una din piesele mele de preferate. Clipul l-am realizat impreună cu doi prieteni dragi, Vicenţiu Oktavianus şi Sebastian Crayn în Portugalia. Urmează în vară şi partea a doua.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alături de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a lansat single-ul „All This Love”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook