23 noiembrie 2021

Home Alone (Macaulay Culkin)

Alex Parker a făcut echipă cu Alexandra Stan și lansează single-ul „Home Alone (Macaulay Culkin)”, piesa de sezon pe care publicul o ascultă cu siguranță pe repeat în această perioadă magică.


Alex Parker a declarat:

A sosit timpul să scot una dintre piesele mele preferate! „Macaulay Culkin” a fost compusă de mine şi Marius Moga acum 6 ani, în prima tabără de muzică la care am participat. Cute fact: Acolo am cunoscut-o şi pe Alexandra. A durat ceva… lansarea. Vreau ca „Home Alone” să transmită cât mai departe good vibes, la fel cum a făcut-o și filmul ce poartă același titlu. Simt că suntem într-un punct în care planeta chiar are nevoie de piese care să emane fericire.

Producătorul a făcut echipă cu nimeni alta decât Alexandra Stan, care dă glas acestei piese vesele care este inclusă pe următorul EP al artistului.

După ce a experimentat cu stilurile rock, blues și funk la clape, Parker și-a dezvoltat o gamă largă de cunoștinte referitoare la design-ul sunetului, producția de muzică și mastere audio. El a scris și produs peste 50 de cântece pentru artiștii de top din România, incluzându-i pe Antonia, Delia și Morandi.

Alex a căpătat notorietate internațională pentru prima dată în 2016, cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, care a fost urmat în 2017 de piesele „Synchronize” feat. Alexandra Stan și „Fix Your Heart” feat. Misha Miller. În 2018 a lansat „Secrets” alături de Erik Frank, una dintre cele mai ascultate piese lansate independent de artist și „Not A Goodbye” feat. Olivia Addams, fiind prima piesă la care artista face cunoștință cu publicul.

Parker și-a continuat aventura internațională în 2019 cu track-ul „In My Mind”, urmat de „Love Games” și „Addicted”. În aceeași perioadă, acesta a făcut echipă cu Neversea Festival și a devenit primul DJ care să mixeze pe de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.

În 2020, Alex pune bazele „Creator Records” și se bucură de succes cu piesele pe care le-a produs pentru artiștii săi, Olivia Addams și Holy Molly, precum „Dumb” și „Menage A Trois”, acestea devenind hit-uri în Europa.

Tot în 2020 artistul lansează piesele „Sneakers & Weed”, „Back To Her” cu Lizot, „Goodbye” și „I Need You”.

În 2021, Parker lansează „Satisfied” cu Bastien, își face premiera single-ului „I Want The Money” în Times Square și colaborează cu Bodybangerz pentru piesa „Bum Bum”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop/Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate.

Recent, artista a lansat single-ul „Tokyo”, extras de pe album ce urmează să fie lansat la începutul anului 2022, intitual „Rainbows”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook