9 octombrie 2020

Sugar At Night

După ce la finalul lunii septembrie 2020 a lansat o variantă nouă a albumului său de debut – „Before Love Came To Kill Us+” –, Jessie Reyez ne prezintă acum videoclipul piesei „Sugar At Night”, și asa cum ne-a obișnuit, abordează subiecte sensibile și teme cu un puternic impact emoțional.De această dată, artista aduce în prim plan o relație volatibilă și surprinde exact momentul în care pasiunea se îndreaptă într-o direcție greșită.

Artista de origine canadiană, nominalizată la premiile Grammy, a lansat recent „Before Love Came To Kill Us” și a apărut pe albumul vizual lansat de Beyonce – „Black Is King”.

Albumul lansat recent, „Before Love Came To Kill Us+”, include 17 track-uri, printre care cele două lansate recent, „Sugar At Night” și „No One’s In The Room”. Materialul este acompaniat de un vizual regizat de Emma Higgins pentru „No One’s In The Room”, un proiect care mizează pe individualism și autenticitate.

Tot în 2020, artista a lansat albumul de debut – „Before Love Came To Kill Us” – pe care putem regăsi colaborări cu Eminem („Coffin”), 6lack („Imported”) sau „Far Away II” („A Boogie wit da Hoodie & JID”).

Materialul discografic a primit numeroase aprecieri din partea criticilor. Artista a fost nominalizată în 2020 la premiile Polaris Music Prize pentru „Cel mai bun album canadian”, totodată adăugând în palmares și trofeele Top Female Debut Album sau Top R&B Album of 2020. În plus, albumul a ajuns în top 5 al clasamentului Billboard R&B Top Albums.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook