13 august 2021

Swimming Pools

Vara este anotimpul preferat a lui Francis On My Mind. După ce în 2020 a lansat melodia „Summer”, artista ne surprinde din nou cu o melodie solară, potrivită sezonului în care ne aflăm, „Swimming Pools”.



Piesa „Swimming Pools” este compusă de către Larzz Principato, Tiina Vainikainen, Allie Crystal, Stavros Tsarouhas /Nahuel Franco și evidențiază ideea că vara este păstrată mereu în sufletul oricărei persoane care o iubeşte.

Francis On My Mind declară:

Piscinele mă fac să visez la zile însorite lângă apă, mâncând înghețată și imaginându-mi povești de dragoste și posibilitățile pe care le pot aduce.

Single-ul „Swimming Pools” aromatizează simțurile, emoțiile și sentimentele, aduce culoare, savoare și aventură, avem parte de mult mai multe libertăți, mai ales ca vara îți oferă opțiuni și oportunități nelimitate. Cântecul creează o atmosferă plăcută, permițându-ne să visăm încontinuu.

Piesa este urmată de un remix internațional care este lansat la sfârșitul lunii august 2021.

Aventura internațională a lui Francis a început cu prima ei piesă aleasă CE Focus Track, „Circle of Love”. A fost inclusă in cele mai importante playlisturi de pe platformele de streaming. În plus, Francis On My Mind a fost selectată pentru a reprezenta România în campania Samsung Music Galaxy Thursday.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook