1 iunie 2021

Circle of Love

Francis On My Mind a devenit preferata Europei. Tânăra artistă se bucură de succes în toate țările continentului european cu single-ul „Circle of Love”, melodie aleasă „focus track” și promovată pe numeroase platforme de streaming, emisiuni radio și TV din peste 40 de țări.Francis On My Mind declară:

Iubirea ia multe forme și forme. Această emoție emană și transcede orice, te lovește treptat, aduce liniștea, creează furtuni. Să explorăm împreună „Circle of Love”.

Mixată de către Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) și masterizată de Hans Philipp Graf (Sophie and The Giants), piesa vorbește despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentul în care, câteodată, te simți învins, amenințat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este și va fi mereu frenetică, ne va ține mereu în viață și ne va face să ne dorim mai mult.

Muzica lui Francis On My Mind își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor ’80, alături de vibrații electro.

După ce a câștigat numeroase spectacole de talente locale, tânăra de 17 ani a făcut primii pași în centrul atenției în 2019, când a lansat primul său single, „On My Mind”, care descrie ceața perfectă a dragostei adolescente, cu lucrurile care se încheie și speranța pentru noi începuturi.

Cel de-al doilea single al său, „Never Be The Same”, scoate în evidență sintetizatoare, tobe melodice și voci fragile, dar puternice, ajungând ca o gură de aer proaspăt pe scena muzicală actuală. Ea a lansat cel de-al treilea single, „Summer”, pe 21 august 2020, melancolic, up-tempo, acesta este o poveste despre veri care poartă o atmosferă retro.

La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în Romania. Cu amestecul său de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce atrage atenția celor pasionați de muzică izvorâtă din suflet, mai ales datorită faptului că tânăra artistă compune muzica și studiază pianul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook