4 august 2021

Circle of Love (Lee Vent Remix)

Francis On My Mind colaborează cu Lee Vent pentru al doilea remix al piesei „Circle of Love”.



Pe 21 mai 2021, Francis On My Mind a lansat single-ul „Circle of Love”. Piesa este compusă de către Yin Creatif, mixată de Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) și masterizată de Hans Philipp Graf (Sophie și The Giants) și vorbește despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentele în care te simți învins, amenințat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este și va fi întotdeauna frenetică, ne va ține mereu în viață și ne dorim mai mult.

Francis On My Mind lansează al doilea remix pentru track-ul „Circle Of Love”, realizat de Lee Vent. Francis și Lee Vent s-au întâlnit în Berlin și au lucrat în studio la mai multe proiecte muzicale.

Lee Vent declară:

Sunt incredibil de încântat și onorat să lucrez cu un artist atât de talentat ca Francis pentru remix-ul ei, dar și pentru următorul nostru single și aș dori să le mulțumesc tuturor oamenilor implicați pentru că au adus acest lucru la viață și susținerea colaborării noastre.

Iar Francis On My Mind spune:

Lee Vent este un artist uimitor de talentat cu care am avut norocul să lucrez. Ador remixul realizat de el și abia aștept ca toată lumea să descopere mai multe despre colaborarea noastră.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook