24 august 2020

Summer

Francis On My Mind vrea ca vara să ne rămână întipărită în minte printr-o piesă melancolică, „Summer”, cu un vibe uptempo, inspirată de poveștile retro spuse și întâmplate în atatea veri, dar păstrate ca testament pentru generațiile următoare.



Atitudinea relaxată, prieteniile, poveștile împărtășite cu gașca, activitățile ludice care aduceau savoare și efervescență cotidianului se regăsesc în noul videoclip, prin care Francis On My Mind valorizează cultura retro sau vintage, cu elemente updatate anului 2020, de la ținute, până la montaj sau culori.

La fel ca în cazul anterioarelor piese lansate de Francis On My Mind, track-ul „Summer” este produs de către Yin Creatif. Videoclipul este regizat de Lofi Blartisio și a fost filmat într-un spațiu care descrie perfect starea piesei.

Francis On My Mind este numele celui mai nou proiect indie-pop din România. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu muzică electro-pop, Francis On My Mind este cu siguranță un nume ce atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet, mai ales datorită faptului că tânăra artistă compune muzică și studiază pianul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook