28 februarie 2022

Speed Of Light

Francis On My Mind lansează piesa „Speed Of Light”, însoțită de videoclip.



Videoclipul, regizat de Lofi Blartisio, se focusează pe două planuri. Pe de o parte, este surprinsă Francis, în timpul discursului său muzical, iar, pe de altă parte, este ilustrat un cuplu de tineri. Efectele vizuale folosite pentru cadrele în care apar cei doi îndrăgostiți scot în relief mesajul piesei, întrucât acestea transpun pe micile ecrane cum ceea ce fac tinerii când sunt împreună pare a fi o înregistrare de pe o casetă blurată, derulată pe fast forward.

Francis On My Mind a spus:

Cred că majoritatea oamenilor pot să se regăsească în acest sentiment; când ești așa de îndrăgostit/ă că ai tendința să observi părțile pozitive înaintea celor negative. Este palpitant și înfricoșător în același timp, dar te face să fii dependent. De obicei nu mă îndrăgostesc prea repede, dar, și când m-am îndrăgosit, nu prea mai pot da înapoi. Poate veți spune că sunt o visătoare, dar nu sunt singura.

Scris de Yin Creatif, împreună cu Elsa Carmona, și produs de Yin Creatif, „Speed Of Light” este un track captivant, care îți transmite sentimentul de visare, de „plutire”, care intervine atunci când ești îndrăgostit/ă. Subiectul piesei gravitează în jurul imposibilității de a renunța la o persoană, chiar dacă ești conștient/ă că persoana respectivă nu este potrivită pentru tine. În plus, este vorba și despre adrenalina cauzată de iubire, care pare că încețosează totul în jur, motiv pentru care îți dă senzația că evenimentele se petrec cu viteza luminii („speed of light”).

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista este pregătită de un nou an și mai interesant și plin de muzică. Francis lansează prima piesă din 2022, intitulată „Speed Of Light”, împreună cu videoclip.

Primele sale piese semnate de Francis On My Mind, „On My Mind”, „Never Be The Same” și „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia, și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlist-uri ale genului muzical.

Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce va atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet, mai ales datorită faptului că tânăra artista compune muzică și studiază pianul.

Muzica lui Francis On My Mind îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor ’80, alături de vibraţii electro.

Tot în 2021, artista a mai lansat single-ul „Swimming Pools”, care a fost remixat de Wankelmut, și piesa „The End”.

Aventura internațională a lui Francis a început cu prima ei piesă aleasă CE Focus Track, „Circle of Love”, în iunie 2021. Track-ul fost inclus în cele mai importante playlist-uri de pe platformele de streaming. În plus, Francis On My Mind a fost selectată pentru a reprezenta România în campania Samsung Music Galaxy Thursday.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook