1 iunie 2020

Never Be The Same

Francis On My Mind lansează al doilea single, „Never Be The Same”, o călătorie spre libertate, reverie și identificarea modurilor prin care renaști din orice situație.



Pentru a doua piesă, „Never Be The Same”, tânăra artistă își continuă jurnalul muzical electro-pop, presărat de nostalgie și vibe-ul dance al anilor ’80. Primul său single, „On My Mind”, a fost ascultat pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.

Single-ul „Never Be The Same” este produs de Yin Creatif și reflectă într-un mod expresiv un sunet retro chill impregnat de o stare de visare. „Never Be The Same” este coloana sonoră perfectă a unei perioade de timp care nu va mai fi la fel ca înainte.

Francis On My Mind declară:

Cu siguranță nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Tot ceea ce putem face este să sperăm la un viitor mai bun și, de ce nu, să ne creăm propriul univers.

Francis On My Mind este numele celui mai nou proiect indie-pop din România. La doar 16 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet, mai ales datorită faptului că tânăra artistă compune muzică și studiază pianul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook