16 iulie 2021

Circle of Love (Henri Purnell Remix)

Pe 21 mai 2021, Francis On My Mind a lansat single-ul „Circle Of Love”. Melodia a atras atenția mai multor teritorii, marcând nouă playlist-uri New Music Friday, în țări precum Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, România. Acum, Francis On My Mind lansează remixul track-ului „Circle Of Love” realizat de către Henri Purnell.Piesa este compusă de către Yin Creatif, mixată de Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) și masterizată de Hans Philipp Graf (Sophie și The Giants) și vorbește despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentele zn care te simți învins, amenințat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este și va fi întotdeauna frenetică, ne va ține mereu în viață și ne dorim mai mult.

Henri Purnell este un producator stabilit în Germania, care își propune ca prin muzică să ajungă la cât mai mulți oameni și să încerce să-i facă fericiți cu melodiile sale. Muzica lui Henri Purnell este serotonină pură, iar milioane de ascultători de pe Spotify s-au îndrăgostit deja de asta.

Piesele sale „Getaway”, „Feel It Still” sau „Can You Hear Me” transmit o energie nefiltrată, euforică, care modelează atitudinea și munca tânărului din München, care a fost inspirat de artiști precum Martin Garrix și Avicii. Henri Purnell explică:

Încerc mereu să fac melodiile mele mai „fericite”, sa reflecte personalitatea mea. Sunt o persoană foarte pozitivă și încerc să răspândesc această pozitivitate prin muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook