2 decembrie 2020

Arcade

În timp ce piesa originală „Arcade” a depasit 300 milioane de stream-uri la nivel mondial, Duncan Laurence, cel care a reprezentat Olanda la Eurovision Song Contest și a devenit câștigătorul ediției din 2019, colaborează cu artista de origine americană, Fletcher, pentru o variantă nouă a piesei ce a devenit deja un hit internațional.Zilnic, „Arcade” adună zilnic peste 620.000 de ascultări pe platformele de streaming. „Arcade”, în noua versiune, este inclusă și pe albumul „Small Town Boy”. Materialul a fost lansat în noiembrie 2020 și contine 13 piese, printre care și o colaborare cu Armin Van Buuren („Feel Something”).

Piesa „Arcade”, care a adus o nouă victorie Olandei la Eurovision Song Contest (ultima ediție pe care a câștigat-o Olanda a fost în 1975), este compusă de către Duncan, alături de Joel Sjöö, Wouter Hardy și Will Knox.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook