22 ianuarie 2019

7 Rings

Hit-ul semnat Ariana Grande, „7 Rings” (lansat vineri, 18 ianuarie 2019) a stabilit un nou record la nivel global. Piesa a înregistrat, în numai 24 ore de la lansare, aproape 15 milioane de ascultări pe Spotify.Deținătoarea anterioară a recordului este Mariah Carey, cu piesa „All I Want For Christmas Is You”, care a reușit să depășească, în termen de 24 ore, 10,8 milioane de ascultări pe Spotify, pe 24 decembrie 2018.

Pentru Ariana Grande astfel de recorduri nu sunt o noutate, ținând cont că piesa precedentă lansată de artistă, „Thank U, Next”, a depășit 100 de milioane de stream-uri pe Spotify, în numai 11 zile. Astfel, a devenit piesa care a reușit să depășească 100 de milioane de ascultări în cel mai scurt timp.

În România, piesa „7 Rings” a debutat direct pe locul 1 în Top 50 Spotify, reușind să depășească single-ul „Wow”, al lui Post Malone.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook