26 ianuarie 2022

„Mr. Saxobeat” – cea mai ascultată piesă românească pe Spotify

„Mr. Saxobeat”, hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify, iar artista continuă să scrie istorie.

După ce în noiembrie 2020 piesa „Mr. Saxobeat” înregistra 200.000.000 de ascultări pe Spotify, la doar 15 luni distanță, aceasta stabilește un nou record, acumulând peste 300.000.000 de ascultări pe Spotify.

„Mr. Saxobeat” continuă să fie singura piesă a unui artist român care atinge această performanță, deși a fost lansată în urmă cu 11 ani. În plus, piesa stabilește recorduri și pe YouTube, unde a strâns un total de peste 1,2 miliarde de vizualizări pe diversele canale oficiale de YouTube.

Alexandra Stan a declarat:

Wow, în ultimele 15 luni, piesă mea „Mr. Saxobeat” a adunat încă 100.000.000 ascultări, iar în total are peste 300 milioane ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că prin platformele digitale noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscătoare pentru tot.

Piesa este inclusă pe albumul „Saxobeats”, lansat în 2011.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook