7 septembrie 2021

„Donda” – cel mai ascultat album

Kanye West scrie istorie cu noul album, „Donda”, cel mai mare debut al anului 2021, cu peste 750 milioane de ascultări. „Donda” a cucerit topurile muzicale din 11 țări, incluzând și SUA, UK, Australia și, pentru prima oară, debutează pe primul loc și în Franța, Italia și Suedia.

În același timp, „Donda” a stabilit un nou record de streamuri pe Apple Music, unde a ocupat primul loc în 152 teritorii.

Lansat pe 29 august 2021, „Donda” este cel mai mare debut al anului, cu 520.000 de unități în prima săptămână de când a fost lansat.

Albumul a adunat peste 775 milioane de streamuri la nivel mondial, peste 442 milioane pe Spotify și peste 242 de milioane pe Apple Music.

„Donda” a fost ascultat la trei evenimente istorice transmise live – pe stadionul Mercedes Benz din Atlanta și Soldier Field din Chicago – fiecare dintre acestea doborând recordurile globale ale Apple Music pentru transmisiuni live.

Seria numeroaselor recorduri doborate de către „Donda” include și cel mai mare numar de ascultări pe Spotify în primele 24 ore, dar și pe Apple Music.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook