17 septembrie 2021

Drake ocupă primul loc în întreaga lume cu albumul „Certified Lover Boy”

Noul album al lui Drake, „Certified Lover Boy”, este cel mai ascultat album al anului 2021, în prima săptămână, acumuland peste 1 miliard de stream-uri la nivel mondial. Astfel, artistul canadian ajunge la al zecelea material discografic care debutează pe primul loc în lume. Totodată, noul proiect muzical ocupă prima poziție în Billboard Hot 200 Chart, în R&B/Hip-Hop Albums Chart și în Rap Albums Chart din Statele Unite ale Americii.

Nouă dintre cele 21 de piese au debutat în top 10 Billboard Hot 100 și toate cele 21 de melodii în Top 40, fiind primul artist ce reușește această performanță. Drake a reușit să își depășească propriul record pe platforma Apple Music pentru cel mai ascultat album în prima zi, dar și pentru cel mai ascultat artist într-o singură zi.

„Girls Want Girls” (feat. Lil Baby), „Champagne Poetry” și „Fair Trade” (featuring Travis Scott) au devenit cele mai ascultate melodii într-o singură zi din istoria Apple Music.

Albumul „Certified Lover Boy” a debutat pe primul loc și în UK, Canada, Australia, Irlanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Olanda, dar și în alte țări.

Aubrey Drake Graham este un rapper, cântăreț, compozitor, producător și actor canadian. Drake este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din istorie. A câștigat 4 premii Grammy, 6 premii American Music Awards, deține recordul pentru cele mai multe premii Billboard Music Awards (27), 2 premii Brit Awards și 3 premii Juno Awards.

Artistul are foarte multe recorduri în top-urile Billboard precum: cele mai multe piese în Billboard Hot 100 (231), cele mai multe melodii într-o săptămână în Billboard Hot 100 (27), cele mai multe săptămâni cu minim o piesă în Billboard Hot 100 (431) și cele mai multe piese care au debutat într-o singură săptămână în Billboard Hot 100 (22).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook