6 noiembrie 2020

Alexandra Stan scrie istorie cu mega-hitul „Mr. Saxobeat”

Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depăşeşte pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. Mega-hitul „Mr. Saxobeat” poate fi inclus, cu uşurinţă, în viitoarele cărţi despre muzică din ţară, ca fiind prima piesă, lansată de un artist român, care reuşeşte această performanţă.Alexandra Stan a declarat:

Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani şi 200.000.000 de ascultări pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii încă îmi ascultă piesa şi mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc.

Sper să reuşesc şi de acum încolo să îmi păstrez acelaşi entuziasm, aceeaşi energie care să rămână forever în inimile oamenilor. Mulţumesc!

Piesa „Mr. Saxobeat” împlinește, pe 22 noiembrie 2020, 10 ani de când a fost lansată pe celebra platformă şi, pe lângă numeroasele reuşite obţinute până în prezent, mai adaugăm şi cifrele impresionante adunate de către melodie pe Spotify.

Deşi este lansată în urma cu zece ani, melodia „Mr. Saxobeat” continuă să fie căutată pe platformele de streaming şi difuzată la radiourile din întreaga lume; doar înoctombrie 2020 lună fiind ascultată de 4 milioane de ori. În plus, de-a lungul timpului, „Mr. Saxobeat” a fost adaugată în aproape şase milioane de playlisturi, pe Spotify, la nivel internaţional. Celelalte versiuni ale piesei au adunat împreună peste 10 milioane ascultări pe Spotify.

Totodată, „Mr. Saxobeat” stabileşte recorduri şi pe YouTube, unde în aceeaşi perioadă de timp, are peste 600 milioane de vizualizări, un număr total pentru toate încărcările oficiale de pe diversele canale de YouTube.

Piesa este inclusă pe albumul „Saxobeats”, lansat în 2011, de pe care Alexandra Stan a mai lansat hituri precum „1.000.000”, „Get Back (ASAP), sau single-ul de debut, „Lollipop (Param Pam Pam)”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook