4 ianuarie 2022

About You

Klyde lansează prima piesă în colaborare cu artista Hera, intitulată „About You”. Cântecul îmbină cu iscusință genurile muzicale, de la synthpop până la funk și disco, creând pentru ascultători o atmosferă nostalgică și visătoare.



Track-ul abordează subiectul „jocurilor mintale” care se desfășoară între două persoane care se află într-o relație toxică de iubire.

Klyde a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa este „Chemistry”. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place’, inspirându-se din muzica și estetica anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. Klyde și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

Hera a căpătat notorietate cu proiectul său din 2016, denumit „Instinct”, pe care a fost inclus si hit-ul său în limba română, „Petale”, o piesă emoționantă despre inima frântă. De asemenea, în 2017, acest cântec i-a adus artistei si locul al treilea în cadrul concursului la nivel național Eurovision Song Contest. În 2019, Hera a revenit pe scena muzicală cu single-ul „Broken AF”, urmat de „You Know”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook