2 martie 2021

Bored

Torine, artista de origine norvegiană și vocea hitului „Play” (lansat în colaborare cu Alan Walker), lansează single-ul „Bored”, o piesă care prezintă o parte mai întunecată a artistei. Cântecul vorbește despre gândurile întunecate și starea de letargie a unui adolescent obosit de viață și face trimitere la Britney Spears și Avril Lavigne de la începutul anilor 2000. Torine poate fi considerată ca fiind „sora mai mică și malefică a lui Britney”, sau așa cum afirmă chiar ea în al doilea vers: „Nu sunt Britney, dar gândurile mele sunt toxice…”.Torine a compus piesa „Bored” împreună cu compozitorul britanic Alex Charles și cu duo-ul norvegian Tobago în timpul lockdown-ului, situație care a jucat un rol important în decizia de a scrie despre „plictiseală” în piesa „Bored”. Restricțiile de călătorie au forțat-o pe Torine să lucreze cu colaboratorul ei din Marea Britanie, Charles, online, ceea ce a fost o experiență nouă pentru artista obișnuită cu conexiunea din studio.

Legat de această situație, Torine a declarat:

În mod normal am fi în aceeași cameră scriind împreună, dar de data aceasta a trebuit să facem totul online, ceea ce a fost o experiență nouă pentru mine. Cred că toată lumea se poate raporta la ideea de a ne simți „plictisiți” și izolati în timpul pandemiei și acesta este, de asemenea, o parte din motivul pentru care am vrut să scriem un cântec despre acest sentiment. Fie că vă plictisiți pentru că vă aflați într-o relație care nu funcționează prea bine, fie că v-ați săturat să fiți singuri și doriți să aveți pe cineva, sătui de slujba dumneavoastră sau doriți să aveți un loc de muncă – există atât de multe motive de plictiseală.

Cu o înclinație pentru muzica rock, chitare electrice, coruri impresionante și cu o atașare nostalgică pentru anii 2000, Torine, în vârstă de 21 de ani, s-a remarcat deja ca fiind un suflu nou în industria muzicală pop scandinavă. Visul ei este să spună povești prin muzica sa dintr-o perspectivă ușor diferită.

Indiferent dacă ați auzit sau nu de Torine, probabil că ați auzit vocea ei. În 2019, ea a dominat topurile muzicale pe piesa „Play”, alături de Alan Walker, Tungevaag și K-391, un remake al deja clasicei piese „Eurodancer”, intepretată în original de Mangoo. După 110 milioane de stream-uri și un turneu în Europa și Asia, Torine a semnat cu Universal Music Norway și a lansat primul ei single „Dancing in My Sleep”, un cântec dulce-amărui despre îndepărtarea de realitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook