8 octombrie 2021

Devil On My Shoulder

Chelsea Cutler lansează piesa „Devil On My Shoulder”, în care vorbește despre sănătatea ei mintală și depresia prin care a trecut. Cutler a declarat că a avut nevoie să meargă într-un loc unde să se separe de depresia ei, aceasta fiind parte din identitatea artistei. Titlul melodiei personifică starea în care s-a aflat artista, deoarece depresia ei îi influența toate actiunile.



Noul album al lui Chelsea Cutler, „When I Close My Eyes”, este lansat pe 15 octombrie 2021, și conține piesele „Calling All Angels” feat. Quinn XCII, „You Can Have It”, și „Walking Away”.

Acest proiect reprezintă un nou capitol din cariera artistei. În 2020, Chelsea a lansat proiectul de debut „How To Be Human”, iar în 2021, EP-ul „Brent II” împreună cu Jeremy Zucker. Aceasta a colaborat cu Quinn XCII pentru „Stay Next To Me”, cu Louis The Child și Quinn XCII pentru „Little Things”, cu The Band Camino pentru „Crying Over You”, dar și cu Noah Kahan pentru „Crazier Things”.

Chelsea Cutler a concertat la festivaluri faimoase, precum Governors Ball, Bonnaroo și Lollapalooza, dar și la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers și Today.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook