29 martie 2022

Devil’s Cup

Marcând primul single solo din 2022, DJ-ul și producătorul Toby Romeo a revenit cu piesa „Devil’s Cup”. Acest track vine în urma colaborării din ianuarie a artistului cu Keanu Silva și Sacha pentru hit-ul deep house „Hopeless Heart”. Demonstrând că 2022 este cel mai interesant an de până acum pentru Toby Romeo, single-ul „Devil’s Cup” este disponibil acum pe toate platformele de streaming.Toby Romeo declară:

Cel mai recent single al meu, „Devils Cup”, este, în sfârșit, disponibil pe toate platformele. Îmi place enorm de mult această piesă, pentru că o consider unică și specială. Abia aștept să am din nou spectacole live anul acesta, acum că s-au redeschis cluburile și s-ar părea că se vor organiza iar și festivaluri. Am vrut să creez un track care are un vibe mai întunecat, ca să se potrivească în set-ul meu de piese pentru show-uri. Probabil veți auzi această piesă foarte des vara aceasta la spectacolele mele.

„Devil’s Cup” scoate în evidență talentul de producător de necontestat al lui Toby Romeo.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook