18 februarie 2022

How Long

„How Long”, noul single semnat Tove Lo, se regăsește pe coloana sonoră a serialului „Euphoria”, disponibil acum pe HBO.Coloana sonoră a serialului se lansează pe 25 februarie 2022, prin Interscope Records.

Toate cele opt episoade ale sezonului 2 sunt scrise și regizate de Sam Levinson. Serialul HBO a revenit triumfal cu primul episod al celui de-al doilea sezon, duminică, 9 ianuarie 2022. După ce primul sezon a avut premiera în vara lui 2019, drama a devenit rapid cunoscută pentru selecția sa superbă de muzică, precum și pentru partitura sa originală compusă de artistul și producătorul Labrinth. Acum, fiecare melodie de pe viitoarea coloană sonoră a acestui sezon amplifică povestea profund emoționantă a serialului.

Creat, scris și regizat de Sam Levinson, serialul o are în rolul principal pe câștigătoarea premiului Emmy, Zendaya, ce se află în mijlocul vieților din orașul East Highland. Rue, în vârstă de 17 ani, trebuie să găsească speranța, în timp ce echilibrează presiunile dragostei, pierderii și dependenței. Distribuția îi include pe Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid și Austin Abrams.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook