23 iunie 2014

Pacienţi de lux – sezonul 4

În sezonul 4 al serialului „Pacienți de lux” („Royal Pains”), care are premiera luni, 7 iulie 2014, de la ora 22:00, la Universal Channel, doctorul Hank Lawson (interpretat de Mark Feuerstein) are parte de un nou început în viața sa profesonală: se desparte de fratele lui, Evan (interpretat de Paulo Costanzo), care îşi lansează propria afacere. Divya (interpretată de Reshma Shetty), care se simte vinovată de conflictul dintre cei doi frați, încearcă să-i împace, iar membrii cabinetului HankMed lucrează din nou împreună pentru a soluţiona o urgenţă care apare în Hamptons.



În cel de al patrulea sezon, s-au alăturat distribuției serialului actorii Campbell Scott și Brooke D’Orsay, care apar în rolurile lui Boris Kuester von Jurgens-Ratenicz și respectiv Paige Collins. Henry Winkler a revenit în cadrul serialului, în rolul lui Eddie R. Lawson, tatăl lui Hank și al lui Evan. Ben Shenkman apare, de asemenea, în mai multe episoade, în rolul Dr. Jeremiah Sacani, medic la HankMed, Kat Foster este Harper Cummings, iar Judy Greer o interpretează pe Veronica Sullivan, o pacientă tratată de Hank.

Serialul urmărește povestea lui Hank Lawson, un medic acuzat pe nedrept de moartea unui pacient care, după ce este exclus din lumea medicală, îşi reia cariera ca “medic cu ziua” pentru cei bogaţi, celebri şi infami din Hamptons. Pe lângă pacienţii săi înstăriţi, Hank îi tratează pe cei mai puţin norocoşi, ajungând la limita dintre a-şi face bine sieşi şi a face bine altora.

Serialul este filmat integral în New York (Long Island şi Brooklyn) şi în diferite locuri din zona Hamptons.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook