24 ianuarie 2014

Scandal – sezonul 3

Povestea Oliviei Pope (interpretată de Kerry Washington), fost director de comunicare la Casa Albă care şi-a dedicat viaţa protejării imaginii publice a elitelor Americii şi care şi-a deschis ulterior propria firmă de consultanţă, continuă în sezonul 3 al serialului „Scandal„, în premieră la Universal Channel, începând de duminică, 2 februarie 2014, ora 22:00.



La sfârșitul sezonului 2 din „Scandal”, secretul Oliviei Pope devenea public: presa afla că a fost amanta preşedintelui Fitzgerald „Fitz” Thomas Grant III (interpretat de Tony Goldwyn) şi era escortată într-o limuzină unde o aştepta liderul organizaţiei secrete B613 – care este tatăl ei!

Noul sezon începe la doar 22 de minute de la terminarea celui precedent. Rowan Pope (interpretat de Joe Morton) vrea să îşi convingă fiica să dispară pentru o vreme din viaţa publică, dar Cyrus (interpretat de Jeff Perry) are o idee mai bună, iar colegii de la firma ei de consultanţă îi oferă ajutorul lor. Olivia îi refuză, aşa că Harrison (interpretat de Columbus Short) ia iniţiativa şi echipa caută o soluţie, în timp ce şefa lor se ocupă de clienţii nemulţumiţi.

Shonda Rhimes, creatoarea şi producătorul executiv al serialului „Scandal”, măreşte miza în sezonul 3, mergând pe unele dintre cele mai riscante linii narative de până acum. Printre revelaţiile sezonului se numără: trecutul îngrozitor (şi polarizant) al lui Mellie (interpretată de Bellamy Young), riscurile pe care este dispus să şi le asume Cyrus (interpretat de Jeff Perry) pentru a-şi face meseria şi modul în care Huck (interpretat de Guillermo Díaz) reacţionează atunci când un coleg este bănuit de trădare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Scandal – sezonul 3"

  1. Adela spune:

    Abia astept sezonul 3, este in topul preferintelor mele acest serial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook