20 octombrie 2014

Arcaşul – sezonul 3

Sezonul 3 al serialului „Arcașul” („Arrow„) vine în România, exclusiv la Universal Channel, la numai 13 zile de la lansarea acestuia în SUA. Acesta are premiera marți, 21 octombrie 2014, de la ora 23:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.



Sezonul 2 s-a încheiat cu momente pline de suspans, când Arcașul (interpretat de actorul Stephen Amell) îl înfrânge pe răzbunătorul Slade Wilson (interpretat de Manu Bennett), fostul lui aliat şi mentor de pe insula Lian Yu.

Sezonul 3 din „Arcașul” aduce și mai multă acțiune, pentru că Oliver, alături de mâna sa dreaptă, John Diggle (interpretat de David Ramsey), specialista în tehnologie Felicity Smoak (interpretată de Emily Bett Rickards) şi Roy Harper (interpretat de Colton Haynes), cel mai nou membru al echipei, continuă lupta pentru dreptate, înfruntând inamici vechi și noi.

Un personaj important din acest sezon este Ra’s Al Ghul (interpretat de Matt Nable), un erou negativ care urmărește să se răzbune pe Malcolm Merlyn. De asemenea, noile episoade readuc întâmplări importante din trecut și dezvăluie mai multe aspecte din viața lui Felicity.

Acțiunea din sezonul 3 al serialului Arcașul se dezvoltă pe planuri surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât în această serie reapar personajele interpretate de Brandon Routh, J.R. Ramirez și Austin Butler.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Arcaşul – sezonul 3"

  1. Traian Gheorghe ONCIU spune:

    Ştie cineva ce canal TV din ţară va prelua şi va difuza până la capăt sezonul 3 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook