14 octombrie 2013

Arcaşul

Serialul de succes „Arcașul” („Arrow”) începe, în premieră absolută în România, marți, 15 octombrie 2013, de la ora 22:00, la Universal Channel. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade, de la orele 22:00 și 23:00.După ce dispare şi este presupus mort timp de 5 ani, iar apoi este descoperit pe o insulă izolată din Oceanul Pacific, Oliver Queen (interpretat de Stephen Amell) revine acasă, în Starling City. Aici, mama sa, Moira (interpretată de Susanna Thompson), iubita lui soră, Thea (interpretată de Willa Holland) şi cel mai bun prieten al său, Tommy Merlyn (interpretat de Colin Donnell), îl primesc cu braţele deschise, dar toţi simt că Oliver s-a schimbat în urma celor îndurate pe insulă.

În timp ce Oliver reînnoadă relaţiile cu cei apropiaţi şi încearcă să se obişnuiască din nou cu lumea privilegiată pe care o cunoştea atât de bine, îşi construieşte în secret o identitate de erou mascat – Arrow – care îndreaptă relele cauzate de familia lui şi luptă cu nelegiuiţii societăţii. Ascunzând adevărul despre ce a devenit, Oliver vrea cu disperare să onoreze ultima dorinţă a tatălui său: aceea de a salva Starling City de corupţi și, în acelaşi timp, îşi doreşte să obţină iertarea de la fosta lui iubită, Laurel Lance (interpretată de Katie Cassidy).

Serialul de acţiune îi are ca producători executivi pe Greg Berlanti şi Marc Guggenheim (care au lucrat la „Green Lantern 3D: Protectorul universului”), dar şi Andrew Kreisberg (care a lucrat la „Fringe”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

3 thoughts on "Arcaşul"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook