14 septembrie 2015

Pompierii din Chicago – sezonul 2

Sezonul 2 al serialului „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire„) are premiera luni, 14 septembrie 2015, cu două episoade difuzate numai la DIVA de la ora 21:00. În fiecare luni vor fi difuzate câte două episoade.Serialul Pompierii din Chicago urmărește viețile pompierilor, paramedicilor şi pe ale membrilor echipei de salvare din cadrul Cazarmei de pompieri 51, din Chicago. Atunci când apar situații de criză, aceşti oameni curajoşi se aruncă în cele mai periculoase situaţii.

La începutul sezonului al doilea, Cazarma de pompieri 51 are membri noi. Dar aceasta nu este singura schimbare, deoarece reducerile de buget impun schimbarea regulilor, pentru ca staţia de pompieri să rămână în funcţiune. Pe teren apar probleme presante, care pun în pericol viaţa pompierilor.

În Pompierii din Chicago joacă Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Monica Raymund, David Eigenberg și mulți alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook