2 mai 2016

Pompierii din Chicago – sezonul 3

Sezonul 3 al serialului de succes „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire„) are premiera miercuri, 4 mai 2016, cu două episoade difuzate numai la DIVA de la ora 21:00. În fiecare miercuri vor fi difuzate câte două episoade.



Al treilea sezon continuă povestea din sezonul anterior, imediat după explozia din apartment, de la finele acestuia. Pompierii de la Secţia 51 trec prin clipe grele și acest lucru îl afectează cel mai grav pe Severide (interpretat de Taylor Kinney), care în primul episod îşi ia concediu. Ulterior, revine la muncă şi se mută cu Dawson (Monica Raymund) şi Casey (Jesse Spencer), pentru a avea pe cineva alături în această perioadă dureroasă, dar are probleme de-a lungul întregului sezon.

O investigație descoperă că incediul pare a nu fi fost accidental. Şi ceilalţi membri ai secţiei au probleme personale: Casey şi Dawson au dificultăți în relaţie, iar lui Boden (Eamonn Walker) îi moare o rudă. În plus, secția însăşi trece prin momente delicate, dupa ce primește un apel dificil.

În Pompierii din Chicago joacă Taylor Kinney, Monica Raymund, Jesse Spencer, Eamonn Walker, David Eigenberg și mulți alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook