18 septembrie 2017

Camera de gardă, sezonul 2

Povestea medicilor din cadrul Centrului Medical Gaffney Chicago continuă la DIVA în luna octombrie 2017, cu episoade în premieră. Sezonul 2 al serialului „Camera de gardă” („Chicago Med”) are premiera cu două episoade difuzate duminică, 1 octombrie 2017, la ora 20:00 la DIVA și în fiecare duminică se pot urmări câte două episoade ale seriei.



Producţia americană „Camera de gardă” este un serial medical dramatic creat de Dick Wolf şi Matt Olmstead. Povestea se centrează pe departamentul de urgenţă al Centrului Medical Gaffney Chicago, asupra doctorilor şi asistentelor care salvează vieţi aici. Uneori, povestea se împleteşte cu cea a personajelor din „Pompierii din Chicago” şi „Chicago P.D.”.

În cel de al doilea sezon al serialului dramatic despre medici, Dr. Manning (Torrey DeVitto) și Dr. Halstead (Nick Gehlfuss) sunt forțați de împrejurări să-i facă o operație de cezariană de urgență unei paciente însărcinate, care a avut un accident de mașină. În paralel, Dr. Halstead și Dr. Charles (Oliver Platt) tratează o persoană fără adăpost care are probleme de vedere. Denise, sora lui Maggie (Marlyne Barrett), care vine în vizită, orbește temporar, după un accident de mașină. Medicii iau parte la un maraton, unde trebuie să trateze un biciclist implicat într-un incident și sunt nevoiți să facă o intervenție complicată.

Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) trebuie să răspundă provocării de a deveni cel mai tânăr medic specialist de la Urgenţe şi şeful pediatrei rezidente Natalie Manning (Torrey DeVitto), pe care o iubeşte de multă vreme. Senzaţionalul Dr. Connor Rhodes (Colin Donnell) păşeşte în afara zonei sale de confort, intrând în lumea intensă a medicinei cardiotoracice. Dr. Daniel Charles (Oliver Platt) rămâne un Sherlock Holmes al psihiatriei şi mentorul Dr. Sarah Reese (Rachel DiPillo), pe care o introduce în misterele minţii umane. Fostul chirug din Marina americană Dr. Ethan Choi (Brian Tee) îşi aduce în cea mai ocupată sală de Urgenţe din Chicago priceperea căpătată pe câmpul de luptă. Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson), venerabila şefă a „Chicago Med”, caută să echilibreze dificultăţile legate de conducerea celui mai mare spital din oraş cu nevoia menţinerii unei atmosfere pline de grijă şi compasiune.

April Sexton (Yaya DaCosta) este o asistentă inteligentă, intuitivă şi îndrăzneaţă, care se luptă cu o boală proprie şi cu o relaţie care avansează poate prea rapid pentru ea. Maggie Lockwood (Marlyne Barrett) este o asistentă şefă încrezătoare, care reprezintă ochii, urechile şi creierul departmanetului de Urgenţă. Alături de echipă, în acest sezon, se vor afla şi: Jeff Clarke (Jeff Hephner), pe care îl ştim din „Pompierii din Chicago”, un cunoscut al lui Natalie, care acum lucreză cot la cot cu ea, fiind student la medicină în anul IV, şi Dr. Isidore Latham (Ato Essandoh), dificilul şi ciudatul nou mentor al lui Connor.

Împreună abordează cele mai critice şi mai dificile din punct de vedere etic cazuri medicale din Chicago, dând dovadă de curaj, compasiune şi expertiză de ultimă oră.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook