21 decembrie 2011

Pacienţi de lux – sezonul 2

Unul dintre cele mai bine cotate seriele din Statele Unite, „Pacienţi de lux” („Royal Pains”) revine la Universal Channel cu un nou sezon -l al doilea. Acesta are premiera pe 3 ianuarie 2012, difuzându-se în fiecare marţi de la ora 22:00.„Pacienţi de lux” îl distribuie pe Mark Feuerstein în rolul lui Hank Lawson, un tânăr medic de la urgenţă, care, după ce e acuzat pe nedrept că a provocat moartea unui pacient important şi este exclus din lumea medicală, se mută din New York City în Hamptons. Aici devine fără prea multă tragere de inimă “medic cu ziua” pentru cei bogaţi, celebri şi infami. Când administratorul spitalului local îi cere să îi trateze şi pe locuitorii mai puţin privilegiaţi ai oraşului, pe lângă pacienţii săi înstăriţi, Hank ajunge la limita dintre a-şi face bine sieşi şi a face bine altora.

În sezonul 2 mai apar Paulo Costanzo, în rolul fratelui lui Hank, Evan, Reshma Shetty şi Jill Flint. Henry Winkler se alătură distribuţiei sezonului al doilea în rolul lui Eddie R. Lawson, tatăl lui Hank şi al lui Evan, care i-a abandonat în urmă cu 20 de ani.

Sezonul 2 va scoate la iveală o nouă latură a lui Hank, care până acum a fascinat publicul cu imaginea de “băiat rău”. Reunit cu fratele şi tatăl său, Hank simte emoţii de care nu credea că este capabil. Hank are parte de noi provocări în noul sezon: dezvoltarea relaţiei cu familia, relaţia amoroasă cu Jill, dar şi stabilitatea financiară a firmei HankMed.

Serialul se bucură şi de mai multe apariţii episodice importante, printre care şi John Legend.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook