11 octombrie 2012

Pacienţi de lux – sezonul 3

Sezonul 3 al serialului „Pacienţi de lux” („Royal Pains”) începe, în premieră la Universal Channel, sâmbătă, 20 octombrie 2012, ora 19:00. Serialul este apoi difuzat sâmbăta, de la ora 22:00.Cu puțin timp în urmă era o celebritate în comunitatea medicilor din New York City. Peste noapte, Hank Lawson (interpretat de Mark Feuerstein) se trezește fără job, părăsit de logodnică și fără nicio opțiune, după o decizie greșită pe care a luat-o la spital. Fratele lui mai mic, Evan (interpretat de Paulo Costanzo), îl convinge pe Hank să-l însoțească într-un weekend la Hamptons. Când frații ajung la o petrecere și unul dintre miliardarii din Hamptons are nevoie de îngrijiri medicale, Hank îl salvează. Intervenția lui atrage atenția tuturor și, curând, doctorul este sunat de tot felul de oameni bogați care au probleme de sănătate.

La sfârșitul weekend-ului, HankMed fusese deja înființată. Cu Evan președinte al companiei, și cu ambițioasa Divya (interpretată de Reshma Shetty) drept doctor asistent, Hank devine “medic angajat” pentru înstăriții din Hamptons. Veștile circulă repede, mai ales când este vorba despre un doctor tânăr și talentat. Dar nu numai cei bogați apelează la serviciile clinicii HankMed, ci și mulți localnici care au nevoie de îngrijiri, iar Hank este foarte fericit să le vină în ajutor.

Distribuţia

Mark Feuerstein este Hank Lawson în „Pacienți de lux”. Feuerstein a lucrat foarte mult în ultimii ani, fiind apreciat pentru rolurile sale din filme, teatru și televiziune. L-a jucat pe Isaac Malbin în „Defiance”, producția lui Ed Zwick despre Al Doilea Război Mondial, cu Daniel Craig și Liev Schreiber și a fost Simon Stein în filmul lui Curtis Hanson, „In Her Shoes”, cu Toni Collette, Cameron Diaz și Shirley Maclaine. Pe marele ecran a mai fost văzut în „Abandon”, „What Women Want”, „Sing Now or Forever Hold Your Peace”, „The Muse”, „Rules of Engagement”, „Woman on Top” și „Practical Magic”.

Pe micul ecran, Feuerstein a apărut în drama CBS „3 lbs”, alături de Stanley Tucci, l-a jucat pe Leo în „Once and Again” și pe Josh în „Sex and the City”. De notat este și rolul tânărului avocat republican Cliff Calley în „The West Wing”. Printre alte filme de televiziune în care a apărut se numără „Caroline in the City”, „Conrad Bloom”, „Fired Up!” și „Good Morning, Miami”. În privința teatrului, Feuerstein a debutat pe Broadway în piesa „The Last Night of Ballyhoo”, semnată de câștigătorul Premiului Tony, Alfred Uhry. A fost pe scenă două ore în „Some Girls”, scrisă și regizată de Neil LaBute la Geffen Theatre și a jucat în comedia neagră a lui Roger Kumble, „Turnaround”, o interpretare care s-a bucurat de un succes răsunător. Alte piese din portofoliul lui sunt: „Twelfth Night”, „Awake & Sing”, „Dark Rapture”, „The Misanthrope”, „Macbeth”, „Three Sisters”, „A Streetcar Named Desire” și „King Lear”.

Paulo Costanzo îl intepretează pe Evan Lawson în „Pacienți de lux”. Cariera lui Costanzo a evoluat în 2000, o dată cu rolul lui Rubin Carver în comedia de liceu „Road Trip”. Acest proiect a fost urmat de un rol secundar în „40 Days and 40 Nights”, cu Josh Hartnett. Pe marele ecran a mai apărut în „Josie and the Pussycats”, „A Problem with Fear” și, alături de Woody Harrelson și Alicia Silverstone, în „Scorched”. Pe lângă acestea, Paulo este cunoscut și pentru rolul Michael în producția NBC „Joey”.

În 2006, Costanzo s-a îndreptat către filmele independente, jucând în comedia canadiană „Everything‟s Gone Green”, în care a interpretat rolul lui Ryan, un tânăr de 20 de ani, prins în afaceri necurate cu spălarea banilor. Pelicula a câștigat Premiul pentru cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film de la Vancouver, în 2006. În 2008, a avut unul dintre cele mai importante roluri, în producția independentă „Splinter”, în rolul lui Seth Belzer. Filmul a câștigat șase premii Screamfest, inclusiv pentru Cel mai bun film al anului 2008.

Reshma Shetty este Divya Katdare în „Pacienți de lux”. Shetty a absolvit faimoasa secție Operă la Conservatorul de Muzică Cincinnati. Imediat după aceea a obţinut rolul personajului principal Priya în primul turneu internaţional al producţiei semnate A.R. Rayman/Andrew Llyod Webber, „Bombay Dreams”, şi apoi i s-a cerut să o interpreteze pe Ayah în super-producţia de pe Broadway a World AIDS Day Benefit “The Secret Garden”. Alte apariții pe scenă includ roluri şi scenarii la Contemporary American Theatre Festival, The New Dramatists, The Playwrights Forum şi The Lark Theatre Company. Shetty a mai fost văzută în producția NBC „30 Rock”, iar în 2008 și-a făcut debutul pe marele ecran în „Steam”, alături de Ally Sheedy și nominalizata la Oscar, Ruby Dee. Acrița este și imaginea produselor cosmetice Dove în India.

Jill Flint este Jill Casey în „Pacienți de lux”. Printre filmele din palmaresul ei se află „Cadillac Records” cu Adrien Brody, „The Women” cu Meg Ryan și „How I Got Lost” cu Rosemarie DeWitt. Alte producții în care a fost văzută sunt „What Just Happened”, „On Broadway” și „Garden State”. În privința micului ecran, Flint a fost invitată în serialele „Gossip Girl”, „Six Degrees”, „Conviction” și „Law & Order: Criminal Intent”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook