28 noiembrie 2011

Serialul „În derivă” va continua

HBO Europa Centrală anunţă că la începutul anului 2012, în România, sunt programate filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă„. Sezonul 2 va avea 35 de episoade şi va continua să prezinte viziunea unui psihiatru de succes despre societatea modernă şi caracteristicile şedinţelor de terapie. Fiecare episod aduce în prim plan câte o sesiune de terapie individuală între psihiatru şi pacienţii săi, urmată de vizita săptămânală a psihiatrului la propriul său terapeut.Primul sezon al serialului, filmat în întregime în limba română, a avut premiera pe 6 decembrie 2010 la HBO România şi s-a bucurat de apreciere atât în rândul abonaţilor HBO, cât şi al criticii de specialitate.

Serialul dramatic „În derivă”, bazat pe un format de succes, a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel şi adaptat în Statele Unite ale Americii, în România şi acum în Polonia şi Cehia.

Actorul Marcel Iureş va interpreta şi în acestă nouă serie rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat şi extrem de profesionist, care ascunde de fapt, o fire vulcanică pe cale să erupă. După ce se îndrăgosteşte de pacienta lui, el pune sub semnul răsturnării şi al haosului tot ce are mai drag şi mai valoros: propria viaţă, respectul de sine, familia, copiii, profesia, reputaţia, pacienţii, prietenii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook