12 mai 2010

Pacienţi de lux

Începând din luna mai 2010, Universal Channel difuzează, în premieră pentru România, în fiecare luni de la ora 22:00, unul dintre cele mai bine cotate seriale de pe cablu din Statele Unite: „Pacienţi de lux” („Royal Pains”).

Serialul îl are în centrul atenţiei pe tânărul doctor Hank Lawson (interpretat de Mark Feuerstein, cunoscut din “What Women Want,” “In Her Shoes,” “Good Morning Miami”), care le are pe toate: o carieră de succes, o prietenă frumoasă şi un apartament elegant în centrul New York-ului. Cu o decizie pripită în camera de gardă, Hank pierde totul.



Luni mai târziu, singur şi trecut pe lista neagră în comunitatea medicală, Hank merge pentru un weekend în Hamptons cu fratele său (interpretat de Paulo Costanzo, cunoscut din “Joey”). Ajungând la petrecerea de la un conac de pe plajă, Hank trece la acţiune când un invitat necesită îngrijiri medicale pe care doar el le poate oferi. În dimineaţa următoare, Hank este chemat la un alt conac… şi apoi la un altul. Cariera lui Hank reînvie, însă într-un mod de care nu este foarte încântat, devenind “doctor angajat” pentru cei bogaţi, celebri şi infami. Când administratora atrăgătoare a spitalului local îi cere să îi ajute pe cei mai puţini norocoşi ai oraşului, acesta se trezeşte la limita dintre a face bine pentru el însuşi şi a face bine pentru alţii. Serialul le mai înfăţişază pe Jill Flint (cunoscută din “Gossip Girl”) şi Reshma Shetty (cunoscută din “30 Rock”).

Mark Feuerstein (Hank Lawson)

Mark Feuerstein a lucrat constant în ultimii zece ani, fiind apreciat pentru rolurile sale din filme, televiziune şi teatru. Cel mai recent l-a interpretat pe Isaac Malbin în ‘Defiance’ al lui Ed Zwick cu Daniel Craig şi Liev Schreiber. A fost Simon Stein în ‘In Her Shoes’ al lui Curtis Hanson cu Toni Collette, Cameron Diaz şi Shirley Maclaine. Creditele sale cinematografice includ „Abandon,” „What Women Want,” „Sing Now or Forever Hold Your Peace,” „The Muse,” „Rules of Engagement,” „Woman on Top” şi „Practical Magic.”

Mark Feuerstein, de asemenea, apare constant pe micile ecrane. A apărut alături de Stanley Tucci în drama CBS ‘3 Ibs’, l-a interpretat pe Leo în ‘Once and Again’ şi Josh în ‘Sex and the City’. Feuerstein l-a interpretat memorabil pe tânărul avocat republican Cliff Cally în „The West Wing.” Alte merite ale sale televizate includ “Caroline in the City,” “Conrad Bloom,” “Fired Up!” şi “Good Morning, Miami.” Feuerstein şi-a făcut debutul pe Broadway în piesa lui Alfred Uhry câştigătoare de premiu Tony „The Last Night of Ballyhoo.” A fost pe scenă două ore în “Some Girls”, scrisă şi regizată de Neil LaBute la Teatrul Geffen. Feuerstein a obţinut un succes enorm pentru comedia neagră a lui Roger Kumble „Turnaround.” În plus, meritele sale teatrale includ „Twelfth Night,” „Awake & Sing,” „Dark Rapture,” „The Misanthrope,” „Macbeth,” „Three Sisters,” „A Streetcar Named Desire” şi „King Lear.”

Mark Feuerstein trăieşte atât în Los Angeles, cât şi în New York, alături de soţia sa Dana şi de cei doi copii ai lor, Lila şi Frisco.

Paulo Costanzo (Evan Lawson)

Cariera lui Paulo Costanzo a evoluat rapid în 2000, când a obţinut rolul lui Rubin Carver în comedia DreamWorks „Road Trip.” Acest proiect a fost urmat îndeaproape de un rol senzaţional în “40 Days and 40 Nights” al Miramax Films unde a jucat alături de Josh Hartnett. A mai fost văzut în “Josie and the Pussycats,” “A Problem with Fear,” şi alături de Woody Harrelson şi Alicia Silverstone în „Scorched.” În plus la o carieră de succes, Paulo este cunoscut şi pentru personajul lui Michael din producţia NBC „Joey.”

În 2006, Paulo Costanzo a avansat la producţii independente, apărând în comedia canadiană “Everything’s Gone Green” în rolul lui Ryan, un pierde-vară de peste 20 de ani ce suferă o criză a tinereţii şi care se găseşte prins într-o afacere necurată de spălare de bani. Filmul a câştigat Best Picture la Festivalul de Film Internaţional de la Vancouver.

În 2008, Paulo Costanzo a apărut în una dintre cele mai mari producţii ale sale, horror-ul mult aclamat, “Splinter”, în rolul lui Seth Belzer. Filmul a câştigat şase Premii Screamfest.

Reshma Shetty (Divya Katdare)

Reshma Shetty a absolvit renumitul departament Opera de la Conservatorul de Muzică Cincinnati. Imediat după absolvire aceasta a obţinut rolul personajului principal Priya în primul tuneu internaţional al producţiei lui A.R. Rayman/Andrew Llyod Webber „Bombay Dreams” şi i s-a cerut să o interpreteze pe Ayah în mega-producţia de pe Broadway a World AIDS Day Benefit “The Secret Garden”. Alte credite teatrale ale sale includ roluri şi scenarii la Contemporary American Theatre Festival, The New Dramatists, The Playwrights Forum şi The Lark Theatre Company. În ultima primăvară a debutat Off-Broadway la The New Group în “Rafta Rafta” a lui Ayub Khan-Din.

Reshma Shetty a fost văzută în producţia NBC “30 Rock” şi în 2008 a debut pe marele ecran alături de Ally Sheedy şi a fost nominalizată la Oscar pentru “Steam”. Shetty este imaginea produselor Dove din India.

Jill Flint (Jill Casey)

Jill Flint a apărut în “Cadillac Records” cu Adrien Brody şi în “The Women” cu Meg Ryan. Cel mai recent a fost văzută în “How I Got Lost” cu Rosemarie De Witt. . Creditele sale cinematografice includ „What Just Happened,” „On Broadway” and „Garden State.” Flint este, de asemenea, invitată de onoare a serialului CW “Gossip Girl”, şi a mai apărut în serialele „Six Degrees,” „Conviction” şi „Law & Order: Criminal Intent.”

Rich Frank (producător executiv)

Cu o carieră în media şi divertisment întinsă pe aproape patru decenii, Frank a avut numeroase realizări. Rich oferă de curând servicii de consultanţă pentru Prospect Park, o nouă companie de producţie şi management cu accent pe muzică, film şi televiziune înfiinţată în 2008. Înainte de asocierea cu Prospect Park şi-a asociat compania de publicitate şi marketing, Integrated Entertainment Partners (IEP), cu The Firm, una dintre cele mai de succes companii de management , unde a fost numit Preşedinte.

Înainte de a fonda IEP în 2003, Rich a fot Preşedinte al C3, un parteneriat cu Comcast Corporation unde, printre altele, a obţinut E! Entertainment Network. Anterior Rich Frank a fost preşedinte la Walt Disney Television and Telecommunications, şi a condus sindicatul Disney din Bueno Vista. A fost preşedintele Walt Disney Studios aproape zece ani şi a asistat la dezvoltarea canalului Disney. Înainte de Disney, Rich a fost preşedinte al Paramount Television Group şi al Chris Craft Television, şi a fost fondatorul USA Network, ajungând în consiliu. Sub conducerea lui Rich, producţii precum”Cheers,” „Taxi,” „Family Ties,” „Shogun,” „Winds of War,” „Entertainment Tonight,” „Golden Girls,” „Home Improvement,” „Ellen,” „Regis and Kathy Lee,” „Dead Poet’s Society,” „Good Morning Vietnam,” „Pretty Woman,” „Father of the Bride,” „Aladdin” şi „The Lion King” au cunoscut un succes fenomenal.

Nativ din Bayside, New York, Rich Frank a absolvit Universitatea din Illinois şi şi-a început cariera în anii 1960 la agenţia de publicitate BBDO din New York. Apoi s-a mutat la Los Angeles devenind manager de vânzări la KTLA-Channel. A fost, de asemenea, preşedinte la KCOP-Channel 13 şi Chris- Craft Broadcasting.

Rich Frank a fost preşedinte la Academy of Television Arts and Sciences pentru şase ani consecutivi şi membru în comisia MPAA pentru opt ani. În prezent este vice preşedinte la American Film Institute (AFI) şi rămâne activ la Television Academy şi la Fundaţia sa, unde este membru în consiliul de directori.

În plus, Rich Frank este în consiliul a două companii importante: Hyperfactory, o companie de media şi execuţie cu idei mobile full-service şi TerraCycle, o companie de bunuri de consum eco-prietenoasă.

Paul Frank (producător executiv)

Paul Frank lucrează în industria divertismentului de mai bine de 20 de ani. Un producător executiv cu experienţă, creativ şi ambiţios. Frank a lucrat ca agent, executiv în studio, partener fondator al unui brand multi-media şi producător independent.

Paul Frank este în prezent preşedintele Prospect Park, o companie de film, televiziune şi muzică. În rolul său, Frank este producător executiv la toate proiectele şi este responsabil pentru producţia şi dezvoltarea serialelor de televiziune, filmelor şi mini-seriilor. Frank are numeroase priecte în dezvoltare la ABC şi TBS.

Înainte de a ajunge la Prospect Park, Paul Frank a condus departamentul de la The Firm, cea mai de succes companie de management ai cărui clienţi îi includ Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Martin Scorsese, Amy Adams şi Snoop Dogg. Sub conducerea lui Frank, braţul de producţie al The Firm, Firm TV, a produs programe de calitate precum serialul celebru din 2008 “Lonesome Dove”, miniseria CBS “Comanche Moon” de la scenaristul câştigător de Pulitzer şi Oscar, Larry McMurtry. Cu Firm TV, Frank a produs executiv filmul pentru ABC Family, „Campus Confidential.”

După absolvirea Universităţii Northwestern în 1989, Paul Frank şi-a început cariera ca manager de producţie pentru compania de film Kaleidoscope Films. În acel timp, Frank a supravegheat producţia şi a luat decizii creative şi post-producţie pentru mai bine 60 de trailere şi 200 de spoturi TV.

În 1991, Paul Frank a intrat în afaceri. Începând de la Triad Artists, Frank a fost iniţial agent începător avansând rapid la o funcţie mai înaltă. În decembrie 1992, venerabila Agenţie William Morris a cumpărat Triad şi după mutarea lui Frank la Wiliiam Morris cariera sa a înflorit. Frank a iniţiat un spectru larg de proiecte, incluzând francize renumite pentru copii cum ar „Bill Nye The Science Guy” pentru Disney. A ajutat la lansarea Storyline Productions (Craig Zadan & Neil Meron) în nişa lor de succes cu filme, proiecte şi miniserii de succes, cum ar fi “Gypsy” cu Bette Midler la CBS şi “Cindarella” cu Whitney Houston şi Whoopi Goldberg pentru ABC.

În decembrie 1995, după ce a fost urmărit un timp de MPCA (Motion Picture Corp of America) şi de dirctorul CEO Bard Krevoy, Paul Frank a fost intrigat de noua fuziune dintre MPCA şi Orion. Frank s-a alăturat noii societăţi ca vicepreşedinte executiv al Televiziunii şi a început de îndată să utilizeze proprietăţi pentru librăria Orion ca o bază pentru dezvoltarea serialelor. Înţelegerile pentru pilot au fost cu ABC pentru „Dirty Rotten Scoundrels” şi „Bull Durham,” şi cu UPN pentru „Back To School.”

În 1997, Paul Frank a fost recrutat pentru a reanima divizia de cablu de la Columbia/Tri-Star şi a devenit vicepreşedinte al departamentului de comedie&drama. Frank a ajutat la reîntoarcerea superstarului “Baywatch”, Pamela Anderson la televiziune, participând la producţia serialului „VIP.” Pe lângă succesele comerciale “VIP” şi “Sheena”, a dezvoltat câteva seriale de succes, incluzând producţia Showtime „Rude Awakening” cu Sherilyn Fenn şi Lynn Redgrave, şi „Strong Medicine” pentru Lifetime.

În 2000, Paul Frank a găsit o altă oportunitate unică în fondarea Napastyle, o companie creată precum un brand multi-media lifestyle (TV, cărţi, cataloage, website) cu ajutorul bucătarului renumit Michael Chiarello. Frank a asigurat Napastyle pe viaţă făcând o investiţie de 5 milioane $ de la societatea Jesse Hansen Co. Ca preşedinte al tuturor operaţiunilor media pentru companie, Frank, a ajutat la dezvoltarea, strategia de vânzări, finanţarea şi producţia multiplelor seriale şi speciale pentru PBS, The Food Network şi Fine Living.

Jeff Kwatinetz (producător executiv)

Jeff Kwatinetz este partenerul principal al companiei de producţie şi management Prospect Park pe care a fondat-o în decembrie 2008. În scurt timp, Prospect Park a cunoscut rapid succesul cu cele 3 diviziuni principale ale sale: Muzică, Film şi Televiziune.

Jeff Kwatinetz a fost anterior fondator şi preşedinte al uneia dintre cele mai importante companii de divertisment din istorie, The Firm. Kwatinetz a fondat compania în 1997, lucrând din apartamentul său din Malibu cu patru angajaţi, devenind cea mai importantă companie de management din lume. De la început până în 2008 când partenerii firmei au ales să se despartă, Kwatinetz a fost responsabil pentru carierele muzicienilor celebrii, actorilor, scriitorilor şi regizorilor.

Jeff Kwatinetz a dezvoltat campanii pentru a transforma artişti precum Ice Cube, Snoop Dogg, Backstreet Boys, Kelly Clarkson, Korn şi Jennifer Lopez în branduri globale. Au descoperit artişti de succes cu ajutorul unei afaceri prospere. Şi mai remarcabil, aceasta s-a întâmplat într-o industrie de succes cu o rată de succes de aproximativ 5%. Separat, prin munca sa cu companiile blue-chip, Kwatinetz a generat peste 100 milioane $ în sponsori pentru clienţi şi cumpărători.

Jeff Kwatinetz şi The Firm au intrat în industria filmului şi televiziunii, devenind producători importanţi de filme şi seriale televizate. Ei au manageriat prima listă de actori ai industriei, regizori şi scriitori şi au produs filme de succes cu venituri de 500 milioane $. Formaţiile firmei au vândut peste 500 milioane de discuri în întreaga lume şi clienţii The Firm au obţinut pste 20 milioane $ la box officeurile din întreaga lume, au avut 30 nominalizări la Premiiile Academy şi au câştigat şapte Oscaruri.

Jeff Kwatinetz a fost arhitectul şef al uneia dintre cele mai importante afaceri din industria muzicală – achiziţionarea a Warner Music de la Time Warner de un consorţiu privat condus de Thomas H. Lee Partners şi Bain Capital. Afacerea a dus rapid la un profit de peste 1 miliard de dolari pentru investitori şi The Firm a primit un pachet compensatoriu pentru munca M&A a Kwatinetz.

Jeff Kwatinetz a presupus că înţelegerea sa de branduri de divertisment şi infrastructura The Firm ar putea aduce succes în alte zone ale culturii pop. Testând aceasta, a relansat Pony, un brand popular în anii 70 şi 80. Sub conducerea lui Kwatinetz, Pony a obţinut o creştere în valoare considerabilă.

The Firm a ajutat la lansarea şi a devenit un partener important al VMG Parteners, 325 milioane $ fonduri private pentru brandurile de consum.

Contribuţiile lui Jeff Kwatinetz în domeniul media l-a ajutat să devină în 2007 profesor adjunct la Universitatea Northwestern, predând un curs intitulat, „Developing and Marketing of Entertainment Content.”

Jeff Kwatinetz a absolvit cum laude de la Şcoala de Drept Harvard cu un Juris Doctor în 1991, şi deţine atât o diplomă de master cât şi un B.S. în comunicaţii de la Universitatea Northwestern.

Andrew Lenchewski (creator şi producător co-executiv)

Înainte de a crea serialul, Andrew Lenchewski a fost custode al Lenchewski Archives, una dintre cele mai mari colecţii de scenarii nevândute de la Hollywood. A supravieţuit ani fără slujbă cu ajutorul neîncetat al familiei sale iubitoare. A absolvit cu laude programul Communication Studies de la UCLA.

Andrew Lenchewski şi-a făcut debutul în film în 2010, scriind comedia matrimonială “The Big Question,” ghidat de nominalizatul la Emmy “30 Rock”, Michael Engler. De asemenea a participat la producţia NBC câştigătoare de premiu „UC: Undercover.”

John P. Rogers (creator şi producător co-executiv)

John P. Rogers, un absolvent al Şcolii UCLA de Teatru, Film şi Televiziune, a produs executiv “Lucky Town” cu James Caan şi Kirsten Dunst; şi a co-produs “Hide and Seek” a Twentieth Century Fox cu Robert De Niro şi Dakota Fanning.

Michael Rauch (producător executiv)

Michael Rauch a scris, produs şi regizat numeroase proiecte atât de film cât şi de televiziune. A creat şi produs executiv serialul „Love Monkey” cu Tom Cavanagh, Judy Greer, Larenz Tate şi Jason Priestley, precum şi serialul ABC Family “Beatiful People” cu Daphne Zuniga şi serialul CW „Life is Wild.”

Michael Rauch a mai scris şi regizat producţia independentă „In The Weeds” pentru Miramax cu Ellen Pompeo, Bridget Moynahan, Molly Ringwald şi Eric Bogosian. A mai regizat şi produs Bogosian în versiunea filmată a spectacolului off-Broadway pentru IFC, „Wake Up and Smell the Coffee.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Pacienţi de lux"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook