24 ianuarie 2012

Norocul

„Norocul” („Luck”), serialul HBO ce îl are ca protagonist pe Dustin Hoffman, are premiera luni, 30 ianuarie 2012, de la ora 20:00, la HBO România, şi va continua în fiecare luni, fiecare episod fiind difuzat la o zi diferenţă de premiera din Statele Unite ale Americii.Serialul „Norocul” oferă telespectatorilor o privire pătrunzătoare în culisele lumii curselor de cai şi a pariurilor sportive, prezentând toate tipurile de proprietari de cai, jochei, antrenori şi pariori care se învârt în jurul unui hipodrom. Michael Mann, care semnează şi regia episodului pilot, şi David Milch, care semnează scenariul, au adunat o distribuţie remarcabilă, condusă de veteranii Dustin Hoffman, laureat al premiilor Oscar, şi Nick Nolte, nominalizat la premiile Oscar.

Producătorii David Milch și Michael Mann vor aduce săptămânal în faţa publicului o oră de dramă în care acţiunea se centrează pe Chester “Ace” Bernstein (interpretat de Dustin Hoffman), un individ dur și plin de intuiție, implicat în lumea jocurilor de noroc și în multiplele operațiuni conexe acesteia, de la pariuri sportive, la spălări de bani și afaceri secrete.

„Norocul” îi mai are în distribuţie pe Richard Kind, în rolul agentului sportiv Joey Rathburn; pe Tom Payne în rolul lui Leon, poreclit “Bug Boy”, jocheu debutant; pe Kerry Condon în rolul lui Rosie, care îşi doreşte să devină jocheu; pe Gary Stevens, vedetă a curselor şi în viaţa reală, care îl joacă pe Ronnie Jenkins, jocheu veteran, plin de talent, dar şi cu probleme cu alcoolul.

Cele 9 episoade ale serialului conţin apariţii episodice ale unor actori apreciaţi precum Patrick J. Adams, Joan Allen, W. Earl Brown, Bruce Davison, Spencer Garrett, Barry Shabaka Henley, Ted Levine, Jurgen Prochnow, Alan Rosenberg, Mercedes Ruehl, Chantal Sutherland şi Sir Michael Gambon.

Vă invităm să-l urmăriţi pe Dustin Hoffman din 30 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20:00, la HBO România, fiecare episod fiind difuzat la o zi diferenţă de premiera din Statele Unite ale Americii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook