26 mai 2011

Finaluri fericite

AXN, canalul de televiziune ce aparţine concernului Sony Pictures Television, difuzează începând din 8 iunie 2011, în premieră şi în exclusivitate pentru România, la doar două luni de la premiera în SUA, noul serial american „Finaluri fericite” („Happy Endings”), ce poate fi vizionat în fiecare miercuri, de la ora 21:00.



„Finaluri fericite” este o comedie care examinează relaţiile în continuă schimbare dintr-un grup de prieteni apropiaţi. Nunta lui Alex şi Dave ar trebui să marcheze cea mai fericită zi din viaţa lor, dar Dave este părăsit la altar. Acum, prietenii lor, Max, Brad, Jane şi Penny se întreabă dacă vor trebui să decidă dacă să aleagă între cei doi. Sau are grupul tot ce îi trebuie ca să rămână împreună chiar şi când fiecare eveniment devine o negociere? În cele din urmă, Alex şi Dave ajung la un armistiţiu, dar despărţirea lor schimbă dinamica în grup şi complică vieţile tuturor. Sunt multe întrebări care-şi aşteaptă răspunsul, fiecare îşi pune sub semnul îndoielii orice alegere pe care o face, dar în ciuda provocărilor cu care se confruntă, cei şase sunt încrezători că prietenia lor va rezista şi că în cele din urmă îşi vor rezolva problemele.

Serialul „Finaluri fericite” oferă o perspectivă proaspătă şi amuzantă asupra prieteniei în accepţiune modernă şi asupra a ceea ce este dispusă o familie să facă pentru a rămâne unită.

Rolurile principale sunt interpretate de Elisha Cuthbert (Alex), Zachary Knighton (Dave), Eliza Coupe (Jane), Adam Pally (Max), Damon Wayans Jr. (Brad) şi Casey Wilson (Penny).

Elisha Cuthbert este cunoscută publicului mai ales din filmul „Fata din vecini” („The Girl Next Door”), dar şi din serialul „24”, premiat şi foarte apreciat atât de telespectatori, cât şi de critici, în care a interpretat-o pe fiica personajului principal.

Celălalt membru al cuplului care periclitează prietenia grupului de 6 prieteni, este interpretat de Zachary Knighton, pe care publicul îl va recunoaşte cu siguranţă din serialul „Flash Forward: Amintiri din viitor”, care a fost difuzat în exclusivitate şi la AXN.

Serialul „Happy Endings” s-a bucurat de un început promiţător în Statele Unite: primele două episoade au avut cel mai mare rating în tronsonul lor orar, în grupul de vârstă 18-34.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook