27 iulie 2015

203.000 de citate

Prin caniculă, Citatepedia.ro mai creşte cu o mie de înregistrări.

De când am început să lucrăm la Antologia aforismului românesc contemporan, numărul aforismelor adăugate pe site a crescut vertiginos. Deja s-au depăşit 25.000 de aforisme – ceea ce constituie cea mai mare colecţie de acest fel realizată vreodată în limba română (poate chiar din lume, dar în alte părţi ale globului aforismul este definit în alte nuanţe, aşa că e mai dificil de comparat).

Numărul poeziilor a depăşit 20.000 – scrise de 2.000 de poeţi. Deşi această parte este deja de foarte mari dimensiuni, poate creşte mult mai mult. Poezii.Citatepedia.ro este printre destinaţiile favorite ale iubitorilor de poezie, după cum se observă şi la o simplă căutare pe Google.

După ce recent am deschis secţiunea Începuturi, era firesc să deschidem şi secţiunea Finaluri. Desigur, ambele sunt secţiuni mici, dar fac parte din ansamblul prin care Citatepedia încearcă să organizeze cât mai bine informaţia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook