16 septembrie 2010

Trei râuri

Începând din 7 octombrie 2010, în fiecare joi de la ora 22:00, Universal Channel difuzează în premieră serialul „Trei râuri” („Three Rivers”), o dramă din lumea medicilor, în care personajul principal este interpretat de Alex O’Loughlin (cunoscut din „Moonlight”) şi care pătrunde înăuntrul vieţilor complexe, din punct de vedere emoţional, ale donatorilor de organe, primitorilor şi chirurgilor din cel mai proeminent spital din ţară care se ocupă de transplanturi, unde fiecare moment contează. Pe de altă parte, când ai de-a face cu familiile donatorilor în momentele cele mai sumbre ale existenţei lor şi când trebuie să ţii cont de temerile şi grijile primitorilor neliniştiţi, e nevoie de mai mult decât un bisturiu ascuţit.



Echipa de elită e condusă de Dr. Andy Yablonski (interpretat de Alex O’Loughlin), chirurg extrem de talentat, dependent de muncă, şeful secţiei de transplant, a cărui personalitate bonomă şi isteţime sarcastică îl face popular printre pacienţi şi colegi.

Printer colegii săi se alfă Dr. Miranda Foster (interpretată de Katherine Moennig), o colegă chirurg cu o personalitate rebelă şi un temperament aprig, care se luptă să trăiască la înălţimea excelentei reputaţii de chirurg a tatălui ei decedat.

Dr. David Lee (interesul de Daniel Henney) e un chirurg rezident afemeiat, care a sfărâmat la fel de multe inimi câte a înlocuit.

Ryan Abbott (interpretat de Christopher J. Hanke) e noul coordonator de transplanturi, lipsit de experienţă, care aranjează coregrafia procesului încâlcit de transport rapid şi atent al organelor de la donor la pacient.

Dr. Sophia Jordan (interpretată de Alfre Woodard) e un chirurg strălucit, la apogeul carierei sale, şi şefa departamentului de chirurgie din spital. A ţinut cursuri prin toată lumea, ceea ce-i conferă un punct de vedere extrem de divers.

Pam Acosta (interpretată de Justina Machado) este asistenta intolerantă şi cea mai bună prietenă a lui Andy.

În această arenă cu mize mari, în care fiecare caz este o cursă contra cronometru, aceşti chirurgi tenace şi profesionişti ai medicinei sunt ultima speranţă pentru pacienţii lor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook