1 noiembrie 2010

Avocaţi în Las Vegas

Postul de televiziune AXN difuzează şi în România, în premieră şi în exclusivitate, din 9 noiembrie 2010, în fiecare marţi, de la ora 21:00, serialul „Avocaţi în Las Vegas” („The Defenders”), o dramă cu accente comice despre doi avocaţi din Las Vegas care fac totul pentru clienţii lor, în timp ce încearcă să-şi păstreze viaţa personală în ordine. Serialul a avut premiera în Statele Unite pe 22 septembrie 2010 şi, după doar câteva episoade, deja se bucură de succes şi de aprecierea publicului, dar şi a criticilor.



Rolurile celor două personaje principale sunt inspirate din viaţa personală şi profesională a doi avocaţi care lucrează în Las Vegas. Cei doi şefi ai firmei de avocatură Morelli & Kaczmarek sunt Nick Morelli (interpretat de James Belushi), un avocat serios şi dedicat care-şi apără clienţii cât poate el de bine, indiferent de cât de mic sau de important este cazul, şi Pete Kaczmarek (interpretat de Jerry O’Connell), a cărui pasiune pentru Drept este egalată doar de cea pentru bolizi, femei frumoase şi haine scumpe. Alături de ei lucrează tânăra lor asistentă Zoey Waters (interpretată de Tanya Fischer) şi noua lor asociată, Lisa Tyler (interpretată de Jurnee Smollett), o avocată tânără şi entuziastă care vrea să uite de trecutul de dansatoare exotică. Indiferent despre ce acuzaţii este vorba, Nick şi Pete vor să dovedească faptul că, atunci când miza este mare, clienţii lor merită să fie apăraţi.

James Belushi a jucat şi a produs „According to Jim”, timp de 8 sezoane. Pe marele ecran, a apărut printre altele în „Underdog”, „Salvador”, „Homer and Eddie”, „Joe Somebody”, „K-9”, „Red Heat”, „Curly Sue”, „Taking Care of Business”, „Once Upon a Crime”, „Mr. Destiny”, „The Man with One Red Shoe” şi „Jumpin’ Jack Flash”.

Având la activ o carieră impresionantă în film şi televiziune, Jerry O’Connell este unul dintre cele mai apreciate şi cunoscute talente de la Hollywood. A jucat în „Obsessed”, „Scream 2”, „Mission to Mars”, „Jerry Maguire”, „Kangaroo Jack”, „Tomcats” şi „Stand By Me”, iar pe micul ecran a apărut în „Sliders”, „The ’60s” şi în filmele de televiziune „Nora Roberts’ Midnight Bayou” şi „What The Deaf Man Heard”.

Producătorii executivi sunt Carol Mendelsohn, Kevin Kennedy, Niels Mueller, Joe Gantz, Harry Gantz, Greg Walker, iar serialul este produs de CBS Television Studios.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook