25 octombrie 2010

NCIS: Los Angeles

Postul AXN va difuza în premieră şi în exclusivitate, din 2 noiembrie 2010, serialul „NCIS: Los Angeles”, cu Chris O’Donnell şi LL Cool J în rolurile principale. În prima săptămână vor fi difuzate două episoade, de la ora 21:00, iar din 9 noiembrie, va fi difuzat doar un episod, de la ora 22:00, în fiecare marţi.„NCIS: Los Angeles” este o dramă despre lumea riscantă a Biroului de Proiecte Speciale (BPS), o divizie NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi îşi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile.

Agentul special „G” Callen (interpretat de Chris O’Donnell) este un cameleon ce se transformă în omul potrivit pentru a se infiltra în lumea criminalităţii. Partenerul lui este agentul special Sam Hanna (interpretat de LL Cool J), fost puşcaş marin în trupele speciale, care a luptat atât în Afganistan, cât şi în Irak. El este expert în supravegheri, folosind echipamente de monitorizare de ultimă oră pentru a-i căuta pe agenţii din teren şi a le da informaţii vitale. Din echipă mai fac parte agentul special Kensi Blye (interpretată de Daniela Ruah), fata extrem de deşteaptă a unui puşcaş marin, care este dependentă de adrenalina oferită de munca sub acoperire; psihologul Nate Getz (interpretat de Peter Gambor), capabil să intre în mintea oricui, caracterizându-l pe cel urmărit şi monitorizând starea psihică a agenţilor înainte şi după misiune; agentul special Dominic Vail (interpretat de Adam Jamal Craig), cel mai nou membru al echipei, o persoană foarte calificată, dar fără experienţă practică, şi Henrietta “Hetty” Lange (interpretată de Linda Hunt) care are în grijă asistenţa „din spate”, oferind echipei totul, de la micro-camere de supraveghere, la maşini. Înarmaţi cu cea mai nouă tehnologie şi aflaţi tot timpul în situaţii ce le pun viaţa în pericol, membrii aceastei unităţi sunt extrem de uniţi şi fac totul pentru a proteja interesul naţional.

Chris O’Donnell a debutat în cinema interpretând rolul fiului rebel al personajului jucat de Jessica Lange din filmul „Men Don’t Leave”, urmat de un cameo memorabil în filmul nominalizat la Oscar, „Fried Green Tomatoes”, şi de drama romantică „Mad Love”. În 1993, O’Donnell a fost nominalizat la Globul de Aur şi a câştigat premiul criticilor din Chicago pentru rolul făcut alături de Al Pacino în apreciatul „Parfum de femeie”.

De două ori premiat cu Grammy şi cu premiul NAACP Image, LL Cool J este o legendă a divertismentului în toate formele sale: muzică, film, televiziune, beletristică, modă şi filantropie. A debutat în 1984 ca artist al casei de înregistrări Def Jam Records şi este primul artist rap care a avut 10 albume consecutive cu vânzări platinum-plus. LL Cool J a jucat în peste 30 de filme, printre care „The Deal”, „Edison”, „Last Holiday”, „S.W.A.T.”, „Any Given Sunday”, „Deliver Us from Eva”, „Charlie’s Angels”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "NCIS: Los Angeles"

  1. Oana spune:

    De-abia aştept să apară serialul! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook